Multivitaninen en Mineralen sport tabeletten kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Vitaminen en Mineralen Sport tabletten. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Multivitaminen en Mineralen 1200mg Sport tabletten

Vitamines voor iedere sporter van belang!

Simpel gezegd heeft je lichaam vitaminen en mineralen nodig om goed te kunnen presteren. Vitamines komen te hulp met enzymen en worden onderdeel van de chemische processen in het lichaam zoals bij de omzetting van wat we eten in koolhydraten, eiwitten en vetten.

Een tekort aan vitaminen en mineralen betekent dan ook automatisch een tekort aan deze enzymen en daardoor minder energie om je sportprestatie goed uit te kunnen voeren.

 

Betere prestatie

Bij het sporten heb je vooral voldoende energie om goed te kunnen presteren nodig. En een verhoogde behoefte aan voeding hangt direct samen met een verhoogde vitamine behoefte om enzymen hun werk te laten doen. Als de hogere energiebehoefte wordt ingevuld met eenzijdige voeding (bijvoorbeeld teveel koolhydraten met weinig vitamines), dan kan een vitaminetekort ontstaan.

Voor topsporters is het vaak niet haalbaar om te zorgen voor de juiste energievoorziening en om alle voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen te krijgen. Daarom is het voor veel topsporters een uitkomst om voedingssupplementen te kunnen gebruiken.

 

Voldoende vitamines en mineralen

Sporters verbruiken zoals gezegd veel energie, veel meer dan minder actieve mensen. Je moet er dus voor zorgen dat je niet alleen voldoende, maar ook de juiste vitamines en mineralen binnen krijgt.

Je eet natuurlijk gezond, maar toch kan wanneer je intensief traint een tekort aan bepaalde elementen ontstaan en dat gaat altijd ten koste van het resultaat, want zelfs het tekort van één essentiële stof kan je progressie belemmeren.
 

Onze hoog gedoseerde Multi-Vitaminen en Mineralen leveren 100% van je dagelijkse behoefte aan 23 verschillende essentiële vitamines en mineralen en zijn speciaal ontwikkeld om het uiterste uit jezelf te kunnen halen.


Ingrediënten
Multi-vitaminen en Mineralen.

Vitamine A

450mg
Vitamine C 30 mg
Vitamine D 10mg
Vitamine E 6.7mg
Vitamine K 80 mg
Vitamine B6 2.0 mg
Vitamine B12 6.0 mg
Calcium 100 mg
Ijzer 18 mg
Thiamine 1.5 mg
Riboflavin 1.7 mg
Niacine 20 mg
Folate 400 mg
Biotin 300 mg
pantothetic acid 10 mg
Phophorus 100 mg
iodine 150 mg
Magnesium 50 mg
Zink 15 mg
selenium 70 mg
Manganese 2.0 mg
Chroom 120 mg
Molybdenum 75 mg

  

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Multivitaminen en Mineralen 1200mg Sport tabletten

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048