Maca 10:1 sport extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Maca Extract Sport capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Maca Lepidium Meyenii Walp Sport Extract 10:1 - 600mg capsules

Ned. : Maca,  Peruviaanse ginseng
Latijn: Lepidiun Peruvianum, Chacón de Popovici

Maca is een zeldzaam voorkomende plant die alleen groeit in het onherbergzame Andesgebergte van Zuidoost Peru op een hoogte van 3000 tot 4500 meter. Een gebied waar andere blad dragende planten door de extreem wisselende omstandigheden van de tropische middaghitte tot de ijzige nacht kou in de nacht, intens zonlicht, zeer sterke winden en de grote hoogte niet kan groeien. Maca kan als enig gewas de dagelijkse grote temperatuur schommelen en de door de harde winden veroorzaakte sterke verdamping verdragen.

 

Waarom Maca extract 10:1 in plaats van poeder?
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid poeder is 4 tot 5 gram. Dat komt omdat Maca niet in kleine hoeveelheden werkt en zoveel gram lastig is om in te nemen. Daarom bieden wij Maca aan in een sterk geconcentreerde vorm van 10:1. Met dit extract kan je volstaan met minder capsules om dezelfde gunstige effecten te bereiken.

 

Weerstand- en uithoudingsvermogen
Maca Lepidium Meyenii Walp Sport Extract 10:1 - 600mg capsules wordt gebruikt door sporters die hun uithoudingsvermogen en atletische prestaties willen verbeteren. Dat doen ze vooral omdat de normale afgifte van dopamine (precursor van de hormonen adrenaline en noradrenaline) door het gebruik van Maca 10:1 extract wordt ondersteund.
Maca optimaliseert het weerstand- en uithoudingsvermogen, dat resulteert in sneller en vollediger herstel en draagt bij om de bekende gevoelige spieren na zware inspanningen te voorkomen.
Het belangrijkste resultaat voor atleten en duursporters die Maca 10:1 extract gebruiken is dat ze meer en intensiever hun trainingsarbeid te kunnen verrichten.

 

Testosteron
Maca 10:1 extract is een zéér krachtige adaptogeen die het lichaam in balans houdt bij zware lichamelijke en psychische belasting. De glycosiden in Maca 10:1 ondersteunen processen in het lichaam die betrokken zijn bij de normale aanmaak van het hormoon testosteron en veroorzaken een positief effect op de prestaties.

 

Melkzuur
Tijdens intensieve inspanningen wordt er melkzuur in het lichaam gevormd. Een normaal effect van intensief sporten is dat spieren verzuren en er vermoeidheid optreedt. Maca 10:1 draagt bij om na een zware sport of fitness training het lichaam te zuiveren van melkzuur en behoudt op die manier het vermogen om snel en volledig te herstellen.

Maca 10:1 extract beschikt over belangrijke eigenschappen en functies:
-  Maca 10:1 extract bevat eiwitten, aminozuren, vitaminen en mineralen. Voedingsstoffen die je nodig hebt als brandstof wanneer je een intensieve sport bedrijft.
-  Het gevoel van euforie (positieve invloed op de stemming) door Maca 10:1 extract draagt bij aan extra motivatie om te trainen.
-  Atleten maken gebruik van Maca 10:1 extract  als een alternatief voor anabole steroïden omdat het een veilig en gezond voedingssupplement is en prima geschikt om het uithoudingsvermogen en de spierkracht te onderhouden.
-  Tenslotte kunnen de hoge concentraties aan calcium, magnesium en silica van Maca 10:1 het lichaam helpen de gezondheid van het beendergestel te onderhouden en de kans op fracturen verkleinen.

 

Ingrediënten
Belangrijke inhoudsstoffen (gedroogde wortel) - Glucosinolaten : vooral de vier macaïnes 1, 2, 3 en 4; ook benzyl en p-ethoxylbenzyl-isothiocyanaat
- Sacchariden/Koolhydraten (51,81 à 76,06 %, gem. 59 %): complex suikers (zetmelen) en glucose en fructose
- Proteïnes/Eiwitten ( l0 à 18,25 %, gem. 14 %), rijk aan: essentiële aminozuren: fenylolonine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, valine, threonine; (geen tryptofaan) andere aminozuren : asparaginezuur, glutaminezuur, serine, histidine, glycine, threonine, alanine, arginine, proline, hydroxyproline, tyrosine, sarcosine (geen cysteïne); vrije aminozuren
- Vetzuren (0,2 à 2,2 %) :voornamelijk linolzuur (33 %), palmitine. en oleïnezuur
- fytosterolen: sitosterol, campesterol, ergosterol, brassicasterol,stigmosterol, béta-ecdysone
- Mineralen, vooral calcium 10 %); fosfor, ook: magnesium, kalium, ijzer, silicium; sporen: natrium, koper, mangaan, zink, selenium, boren, jodium, aluminium, bismut
- Tannines
- Saponinen (beperkte hoeveelheid)
- Triterpenen
- Vitamines : bètacaroteen, vit B l, B2, B3,Bó, C, E, D3, P - Flavonoïden
- Anthocyanen
- Secundaire alifatische amines en tertiare amines
- Vezels (3,85 tol 9 %} : cellulose, lignine

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Maca Lepidium Meyenii Walp Sport Extract 10:1 - 600mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048