Multivitaminen & Mineralen 1200mg tabletten - TIJDELIJK NIET LEVERBAAR.

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Multivitaminen & Mineralen 1200mg tabletten.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 18,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Een multi-vitamine kan een goede, gevarieerde voeding niet vervangen, maar zeker wel aanvullen. 

Deze uitgebalanceerde dynamische combinatie van vitamines en mineralen kan het menselijk lichaam niet allemaal aanmaken, maar zijn absoluut nodig om in een goede conditie te blijven.
Onze Multi-vitaminen & Mineralen zijn hoog gedoseerd en leveren 100% van je dagelijkse behoefte aan 23 verschillende vitamines en mineralen.
Allemaal stoffen die je nodig hebt om het lichaam sterk en gezond te houden.  Want multi-vitamines zijn betrokken bij vrijwel alle processen in het menselijk lichaam.
Ze ondersteunen het lichaam tegen de negatieve invloeden van vrije radicalen, hebben een belangrijke functie in de stofwisseling van koolhydraten, eiwitten en mineralen en zijn een onmisbaar onderdeel bij de bouw en instandhouding van cellen, hormonen en enzymen.