Maca Meyenii Walp 10:1 Extract 600mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Maca Meyenii Walp 10:1 Extract 600mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Ons Maca extract 10:1 van het oersterke knolletje uit de Andes beschikt over vele gunstige effecten. Het is naast de vele andere waardevolle eigenschappen een plant die de bijzondere eigenschap heeft een adaptogeen te zijn.
Dwz dat de plant het vermogen om je aan te kunnen passen aan ongunstige omstandigheden bevordert en het lichaam ondersteunt bij het in stand houden van de normale hormoon productie.
Dat is met name voor vrouwen erg belangrijk omdat bij het ouder worden de productie van het oestrogeen en progesteron hormoon in onbalans kan raken met overgangsverschijnselen als gevolg.

Maar dat is nog lang niet alles. Maca extract 10:1 heeft ook de mogelijkheid om energie, uithoudingsvermogen, libido, vruchtbaarheid en vitaliteit voor zowel mannen als vrouwen te optimaliseren.