Coriolus Versicolor extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Coriolus Versicolor Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten. 


Coriolus Versicolor Extract 750mg capsules

 Nederlands: Elfenbankje
Chinees: Yun-Zhi
Japans: Kawaratake)
 

Coriolus Versicolor groeit als gevolg van zijn klimatologische aanpassingsvermogen in alle delen van de wereld. Met name in de Traditionele Chinese Geneeskunde en in Japan wordt deze paddenstoel al eeuwenlang toegepast vanwege de effectieve biovitale stoffen. In Europa is hij vooral bekend vanwege zijn decoratieve eigenschappen.
De Coriolus versicolor is te vinden op dode boomstammen van onder andere beuken, berken, populieren, wilgen en meer zelden op sparren. De zwam groeit het hele jaar door en is opgebouwd als een veelkleurige rozet met een gedeeltelijk zijdeachtige hoed en heeft een prachtige uitstraling. Vanwege het dunne leerachtige vruchtlichamen is hij niet geschikt om te eten. Als saprofyt (plant die van organisch afval leeft) is de Coriolus een belangrijke hout opruimer, die voor het verwijderen van dode bomen zorgt.

Versicolor verwijst naar de verschillende kleuren zoals bruin/beige, grijs/beige, geel/beige en blauw/beige.
   
Weerstand
Aan Coriolus versicolor worden gunstige eigenschappen zoals het in stand houden van het immuunsysteem (weerstand) en het leveren van extra energie toegeschreven.  
Volgens de othomoleculaire zienswijze ondersteunt Coriolus versicolor de activiteit van witte bloedcellen (natural killer cellen) en macrofagen (witte bloedcellen).

Immuunsysteem
Onze menselijke killer- en bloedcellen zijn in staat zijn om kwaadaardige cellen uit te schakelen en schadelijke stoffen of bacteriën te verwijderen en op die manier de immuun eigenschappen die belangrijk zijn voor de bescherming van gezonde cellen en weefsels te ondersteunen.
De van de Coriolus versicolor afkomstige stoffen PolySaccharide-Kucha (PSK) en PolySaccharide-Peptide (PSP) worden in Japan uitvoerig onderzocht en veelvuldig geadviseerd en voorgeschreven.
Zowel PSP als PSK ondersteunen het lichaam bij het weerstand bieden tegen ongunstige micro-organismen en spelen een belangrijke rol omdat ze in staat zijn de interferon productie (Interferon is een lichaamseigen eiwit dat wordt afgescheiden na contact met virussen, bacteriën of schimmels) te helpen optimaliseren. Om de bijzondere eigenschappen volledig te benutten worden zowel de schimmeldraden (myceliuma) als het vruchtlichamen in ons extract verwerkt.

Vermoeidheid
Door de ondersteuning van het immuunsysteem kan de Coriolus versicolor zwam ook bij vermoeidheid en een tekort aan energie helpen en een uitkomst bieden.

Samenstelling
Belangrijke inhoudsstoffen 
β Glucanen 1.3, 1.4 en 1.6,
Ergosterol deriviaten
Tetracyclisch triterpenoïde ergosterol
Hydroxymethylquinoline en coriolan

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Coriolus Versicolor Extract 750mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048