Maltodextrine 5kg Solardex Sport poeder.

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Solardex Maltodextrine 5kg Sport poeder.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Maak zelf je beste sportdrank of energie gel met Solardex Maltodextrine.
Solardex Maltodextrine is een 100% pure koolhydraat bron die bestaat uit complexe glucose polymeren die er voor zorgen dat spiervermoeidheid, spierafbraak en melkzuur-vorming minder snel optreden en de spieren sneller kunnen herstellen.
Al in 1923 werd tijdens de Boston marathon door een aantal lopers een koolhydraat oplossing gedronken.
Het bleek dat de lopers die deze drank gebruikten in staat waren om hun bloedsuikerspiegel en prestatieniveau beter op peil te houden. Pas in de jaren ‘80 werd er voor het eerst met wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat met de inname van koolhydraten een duurprestatie zoals een marathon kan worden verbeterd.
Er werd ook gevonden dat dehydratie (tekort aan vocht) tot prestatiedaling leidt en dat dit kan worden voorkomen door het drinken van bepaalde vloeistoffen en dat een koolhydraat rijke drank het prestatievermogen zelfs al bij een relatief kortdurende inspanningen van ongeveer een uur aanzienlijk kan verbeteren