Shii-take Forte Complex extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Shii-take Forte Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

 

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.

 


Shii-take Forte Complex 20:1 600mg + Vitamine C capsules

Shii-Take Forte Complex capsules bevatten extracten van de 5 beste, natuurlijke extracten van paddenstoelen in één krachtig combinatie preparaat.

 

-  100mg Shii-take (Lentinus edodes) 

-  150mg Cordyceps Sinensis 

-  100mg Mai Take of Grifola frondosa 

-  100mg Reishi of Ganoderma lucidum 

-  150mg Tremella fuciformis, ofwel hakumokuji 

 

Shitake
In het Westen wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van de shiitake paddenstoel, die in Azië al honderden jaren als een opmerkelijke geneeskrachtige passenstoel wordt gezien binnen de traditionele Chinese geneeskunde.

 

Cordyceps
Cordyceps groeit van nature op 3000 tot 5000 meter hoog gelegen vochtige weiden, aan de voet van bomen. Het is een parasitaire paddenstoel, waarvan het mycelium alleen groeide op een zeldzame Tibetaanse rups, de Hepialus armoricanus Oberthuer.

Maitake
In het Japans wordt Maitake de dansende paddenstoel genoemd omdat men vroeger vanwege de hoge prijs die ervoor werd betaald reden had om te dansen van vreugde als men de Maitake in de natuur vond. Maitake is een uiterst voedzame paddenstoel en van nature rijk aan water oplosbare vezels, mineralen zoals kalium, calcium en magnesium, vitaminen (B1, B2, B3, D2) fosfolipiden (bestanddelen cel omhulsel) en tal van aminozuren.

Reishi
Reishi is een paddenstoel met een lange geschiedenis, die al vele jaren terug gaat. Vooral in Aziatische landen wordt er veel waarde aan gehecht omdat het extract daar in de Traditionele Geneeskunde al duizenden jaren wordt gebruikt.

Hakumokuji
Hakumokuji of  Tremella fuciformis is een traditionele Chinese paddenstoel rijk aan zeer actieve oplosbare polysacchariden die over breed inzetbare eigenschappen beschikt.

 

Vitamine C immuunsysteem en weerstand

Het voordeel van vitamine C in capsules en in poedervorm is dat het lichaam er sneller mee aan het werk kan dan met vitamine in tabletten die van een extra mantel zijn voorzien om de afgifte over langere tijd te verdelen. De capsule wordt vrijwel meteen en gelijk met de Vitamine C in het bovenste deel van het maag darmkanaal opgenomen en kan direct met zijn positieve werkzaamheden beginnen.

Vitamine C en Callogeen
Vitamine C levert een belangrijke bijdrage aan de normale vorming van het eiwit collageen. Dit eiwit is een zeer belangrijk onderdeel van het bindweefsel en draagt bij tot het goed functioneren van de bloedvaten, het skelet, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden die voornamelijk uit collageen bestaan. Vitamine C draagt bij aan de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.
  
Vitamine E (tocoferol) is een in vet oplosbare vitamine, die belangrijk is vanwege de rol die het speelt speelt bij de productie van rode bloedcellen in het lichaam en het in stand houden verschillende weefsels. Vitamine E is verder belangrijk voor ons weerstand vermogen en een actieve anti-oxidant die het lichaam beschermt tegen de negatieve invloed van vrije radicalen.

Oxidatieve stress (door vrije radicalen) kan onder andere ontstaan door gebruik van tabak, medicijnen, overmatig alcoholgebruik, te lange blootstelling aan zonnestraling, langdurig en intensief sporten, overgewicht en suikerziekze.

Gevolgen oxidatieve stress
Oxidatieve stress heeft een aandeel in het proces van het te vroeg ouder worden en oxidatieve afbraak van lipiden, waardoor de cellen meer dan normaal veel energie gebruiken voor het stabiliseren van de celmembraan en wordt DNA afgebroken. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Shii-take Forte Complex 20:1 600mg + Vitamine C capsules

THT einde: 2026    BATCH: AWG2048