Vitamine B6 Pyridoxine 25mg capsules

 
Vitamine B6 kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Vitamine B6 Pyridoxine 100 capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs met een en prima product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

€ 7,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Vitamine B6 (pyridoxine) is bij veel functies in het lichaam betrokken en je hebt er waarschijnlijk op meer manieren voordelen van dan van andere vitamines. Pyridoxine speelt een belangrijke rol bij de weerstand en de spijsvertering of digestie.

Daarnaast is het betrokken bij de vorming van rode bloedcellen en is van groot belang voor onze energievoorziening en optimaliseert de werking van het zenuwstelsel.
Belangrijke bronnen van vitamine B6 zijn te vinden in vlees, eieren, vis, graanproducten, aardappelen en peulvruchten. Groenten, melk en kaas bevatten ook vitamine B6 maar bevatten kleinere hoeveelheden.

De ADH of aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B6 is voor volwassenen 1,5 milligram.
Voor vitamine B6 is door de Europese Unie veilige dagelijkse grens vastgesteld van 25 mg en staat gelijk aan maar liefst 10 kilo aardappelen of 65 bananen.