Maca 10:1 Sport Extract 600mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Maca 10:1 Sport Extract 600mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

In Peru het thuisland van de Maca wordt het knolletje niet alleen als voedsel gegeten. Het wordt ook als medicinaal kruid toegepast en gebruikt om fysieke en mentale prestaties te verbeteren. Maar dat is niet alles. Er wordt ook een afrodiserend effect en een positieve invloed op de seksuele activiteit door het gebruik van Maca gemeld.
De wonder plant Maca bevat een optimale concentratie van belangrijke voedingsstoffen en heeft een enorm potentieel aan vitale ingrediënten die juist voor sportief actieve mensen goed van pas komen. 
Deze omvatten glucosinolaten, vitaminen, aminozuren, proteïnen, ijzer, zink, calcium, fosfor, zetmeel en mineralen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Maca poeder voor sporters is ongeveer 4 tot 5 gram. Dat komt omdat Maca niet in kleine hoeveelheden werkt. Maar zo'n hoeveelheid is lastig om in te nemen, daarom bieden wij Maca in capsules aan in een sterk geconcentreerde verhouding van 10:1.
Met dit extract kan je volstaan met minder capsules om dezelfde gunstige sportieve effecten te bereiken.