Maca 10:1 Sport Extract 600mg capsules

Maca 10:1 extract capsules kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Maca Lepidium Meyenii Walp Sport Extract 10:1 capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

In Peru het thuisland van de Maca wordt het knolletje niet alleen als voedsel gegeten. Het wordt ook als medicinaal kruid toegepast en gebruikt om fysieke en mentale prestaties te verbeteren. Maar dat is niet alles. Er wordt ook een afrodiserend effect en een positieve invloed op de seksuele activiteit door het gebruik gemeld.
De wonder plant Maca bevat een optimale concentratie van belangrijke voedingsstoffen en heeft een enorm potentieel aan vitale ingrediënten die juist voor sportief actieve mensen goed van pas komen. 
Deze omvatten glucosinolaten, vitaminen, aminozuren, proteïnen, ijzer, zink, calcium, fosfor, zetmeel en mineralen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Maca poeder voor sporters is ongeveer 4 tot 5 gram. Dat komt omdat Maca niet in kleine hoeveelheden werkt. Maar zo'n hoeveelheid is lastig om in te nemen, daarom bieden wij Maca in capsules aan in een sterk geconcentreerde verhouding van 10:1.
Met dit extract kan je volstaan met minder capsules om dezelfde gunstige sportieve effecten te bereiken.