Cordyceps Sinensis libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Cordyceps Sinensis Libido capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Cordyceps Sinensis CS-4 Extract + vitamine C en Zink 750mg libido capsules

Cordyceps Sinensis CS-4 Libido Extract 750mg capsules
Nederlands: Cordyceps, Rupsendoder, Chinese rupsendoder, Rupsenzwam

Latijn: Sphaeria sinensis

Cordyceps betekend letterlijk knotshoofd, knuppel of gezwollen hoofd, is afgeleid van het Griekse Kordyle en verwijst naar de vorm van het vruchtlichaam van deze paddenstoel. Sinensis wil zeggen van China en verwijst naar de herkomst.

 

Rupsendoder
Cordyceps groeit van nature op 3000 tot 5000 meter hoog gelegen vochtige weiden, aan de voet van bomen. Het is een parasitaire paddenstoel, waarvan het mycelium alleen groeide op een zeldzame Tibetaanse rups, de Hepialus armoricanus Oberthuer.
De rups wordt door een spore geïnfiltreerd en sterft waarbij de gemummificeerde buitenkant volledig wordt opgevuld door het mycelium (schimmeldraden) van de paddenstoel. Tijdens de zomermaanden ontspruit vervolgens uit het hoofd van de dode rups het vruchtlichaam van de Cordyceps.
Kan tegenwoordig door speciale technieken natuurlijk gekweekt worden op soja, rijst of andere voedingsbodems.

 

CS-4 variëteit
Cordyceps is altijd een schaars en onbetaalbaar product geweest. In de oudheid was Cordyceps meer waard dan zilver. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen zijn Chinese wetenschappers in 1972 een ambitieus project gestart.
Uit alle streken waar de wilde Cordyceps groeit werden de variëteiten verzameld, en onderzocht op chemische samenstelling, geneeskrachtige eigenschappen, veiligheid voor menselijke consumptie en de mogelijkheid tot commerciële kweek. Uit meer dan 200 variëteiten kozen zij de paddenstoel van de provincie Qinghai uit, een gebied dat van oudsher bekend stond om Cordyceps.
Zij noemden deze variëteit Cordyceps CS-4. In 1987 werd CS-4 door het Chinese ministerie van Gezondheid toegelaten als medicijn.  


VITAMINE C

Vitamine kan de Sex Drive verhogen
Steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, zijn op zoek naar hulp wanneer ze een daling ervaren van hun libido. Seks is een natuurlijke en plezierige lichaamsfunctie, en er zijn veel vitaminen die kunnen helpen uw libido in stand te houden.
Vitamine E is een krachtige antioxidant die helpt bij het verbeteren van de bloed circulatie. Naast het seksueel verlangen zelf, is bloedsomloop de belangrijkste component van de seksuele functie. De meest gebruikte vormen van vitamine E zijn alfa-tocoferol en gamma-tocoferol, twee van de acht verschillende componenten van vitamine E. Probeer supplementen aan te schaffen die zowel alfa- en gamma-tocoferolen uit natuurlijke bronnen bevatten of gebruik meer vitamine E rijke voedingsmiddelen. Voorbeelden zijn noten, zaden, spinazie, kiwi, mango, tomaat en diverse soorten plantaardige oliën.

Vitamine C of oscarbine zuur werkt samen met vitamine E om het libido in stand te houden. In feite, heeft vitamine E de hulp van vitamine C nodig om een aantal van haar voordelen zoals de bloedsomloop, de elastische wanden van de aderen en de seks drive te behalen. Wanneer je niet voldoende Vitamine C door middel, van een aanpassing in je voeding kunt opnemen kan je altijd een toevlucht nemen tot een Vitamine C capsdule.

Overige voordelen van Vitamine C
Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme)
- de normale werking van het zenuwstelsel het verminderen van vermoeidheid en moeheid
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en een normale psychologische functie. Dat wil zeggen het vermogen om te kennen, voelen, streven en in algemene zin het menselijk gedrag.

Zink
Zink is nodig voor de aanmaak van testosteron en testosteron is een belangrijke component van seksueel verlangen bij zowel mannen als vrouwen. Seksueel verlangen vermindert dramatisch wanneer de testosteron niveaus bij beide geslachten te laag zijn.

 

Ingrediënten
Adenosine 136.48ppm,
Superoxide Dismutase 5.96 IU/g,
Cordycepic Acid (D-Mannitol) 2.85%,
in water oplosbare Polyssacharides 20.78%,
Zink 23.7ppm,
Magnesium 1171ppm,
IJzer 72.2ppm,
Calcium 901ppm,
Koper 2.87ppm,
Vitamines : B1 11.07ppm, B2 4.01ppm, B6 132.41ppm, E 10.63ppm, A 1.37ppm, D 0.15ppm, C 1.14ppm 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Cordyceps Sinensis CS-4 Extract + vitamine C en Zink 750mg libido capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048