Hericium Erinaceus 450 mg extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Hericuem Erinaceus 450mg Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Hericium Erinaceus Extract 450 mg capsules & Vit. C

Hericium Erinaceus of pruikzwam is een parasitaire schimmel die leeft van oude beuken. Soms ook te vinden op andere loofbomen zoals zomereik, linde, plataan, lijsterbes en Robinias en kan herkend worden aan de lange, hangende manen.
Het vruchtlichaam van de zwam is eetbaar en wordt in China al minstens 2000 jaar medicinaal en als voeding gebruikt.

Naam
Latijns: Hericium Erinaceus (egel).
Nederlands: pruikzwam of apekop.
Frans: pom pom blanc.
Engels: lion's mane mushroom.
Chinees: hóu tóu gū.

 

 

 

 

Vruchtlichaam
Knolvormig wit, crème, geel of licht-oranje
Doorsnede: 25 tot soms 50cm.
De manen hebben een lengte van 1-6 cm.

 

Verspreiding
De pruikzwam komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ook In Nederland en België, maar is hier is het een bedreigde plantensoort.
De pruikzwam groeit op beschadigingen die voorkomen bij oudere loofbomen. Nadat de boom is afgestorven leeft de zwam nog geruime tijd als saprofyt (een plant die van organisch afval leeft) op het rottende hout.

 

Hericium Erinaceus extract ondersteund de functies van de geest.
De neuropeptiden van de zwam ondersteunen de normale werking van neuronen en myeline in de hersenen. Dit gespecialiseerde eiwit levert een bijdrage aan de natuurlijke groei van de gevoelszenuwcellen of sensorische neuronen.
Ze leveren een bijdrage bij de normale ondersteuning, differentiatie en overleving van verschillende zenuwcel populaties in het perifere en centrale zenuwstelsel en tevens het proces van myelinisatie. Dit is het proces van signaaloverdracht door de zenuwen.
Hericium erinaceus extract lijkt te helpen dit proces mede in stand te houden waardoor het geheugen, concentratie en leervermogen op normaal niveau blijft.

 

Nerve Growth Factor (NGF)
Daarnaast ondersteunt Hericium erinaceus extract de lichaamseigen groei functie van de stof NGF (nerve growth factor). 
Zenuwgroeifactor (NGF) is een insuline-achtig eiwit dat de groei, ontwikkeling en instandhouding van sympathische en embryonale sensorische neuronen reguleert. De stof NGF is een neurotrofine, is nodig om neuronen normaal te laten functioneren. Een neuron, ofwel zenuwcel, is een bijzondere cel die belangrijk is bij het ontvangen, verwerken en doorgeven van informatie.

Maar de opname van de stof NGF in onze hersenen is moeizaam omdat door de hersenbarrière het bloed minder goed kan passeren.
Nerve Growth Factor (NGF) levert een bijdrage bij de ondersteuning, differentiatie en overleving van verschillende zenuwcel-populaties in het perifere en centrale zenuwstelsel waardoor onze natuurlijke concentratie- en leervermogen, geheugen en de mogelijkheid om te focussen op normaal niveau blijft.

 

Andere voordelen
Net als andere lichaam ondersteunende paddenstoel producten bevat het Hericium erinaceus extract veel polysachariden (52,31%) en triterpenen en is daarbij rijk aan antioxidanten. Belangrijk zijn de bèta-glucaan polysachariden die een stimulerend effect hebben op het in standhouden van een normaal immuunsysteem. Het zijn krachtige hulpstoffen voor het menselijk afweersysteem die een bijdrage bieden aan de lichaamseigen bescherming tegen bacteriële virale schimmel en parasitaire infecties. Daarnaast ondersteund deze krachtige paddenstoel ons lichaam ook bij de normale aanmaak van lichaamseigen T-lymfocyten.
T-cellen zijn afweercellen die door ziektes zoals hiv/aids en het corona virus aangetast kunnen worden. De polysachariden en triterpenen van het Hericium erinaceus extract helpen mee de normale aanmaak te ondersteunen van deze natural killer ( NK) cellen. Cellen die erg belangrijk zijn voor de normale weerstand van ons lichaam bij de verdediging tegen aanvallen waar we elke dag mee worden geconfronteerd.
 

Vitamine C, Immuunsysteem en Weerstand

Vitamine C is een essentiële stof die ons lichaam zeker nodig heeft, maar niet of niet voldoende zelf kan maken. De stof draagt in de eerste plaats bij tot het behouden van de normale werking van het immuunsysteem zelfs tijdens en na intensieve sport training en zware lichaamsbeweging.
Het is de meest bekende vitamine die een belangrijke bijdrage levert aan de normale vorming van het eiwit collageen en is niet alleen belangrijk voor het in stand houden van de weerstand, maar is ook van belang voor de bloedvaten, het skelet, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden die voornamelijk uit collageen bestaan. Bovendien is vitamine C net als vitamine E een belangrijke antioxidant.

 

 Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme)
- de normale werking van het zenuwstelsel
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
- een normale psychologische functie. Dat wil zeggen het vermogen om te weten, te kennen, te voelen en te streven. Dus in algemene zin het gedrag van mensen.

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Hericium Erinaceus extract 450mg capsules 

3 x daags 1 capsule een half uur vóór of twee uur na de maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd.
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gezonde levensstijl en een gevarieerde evenwichtige voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Bevat geen allergenen.

Hericium Erinaceus extract 450mg & vitamine C
Gelatine capsules 

Voor alle supplementen geldt dat je eerst een deskundige dient te raadplegen voordat het middel wordt gebruikt tijdens de zwangerschap, borstvoeding of wanneer je gezondheidsproblemen hebt. 

Kenyattastraat 5 2622Gk Delft.                  info@supplement-oost.com                    Tel: 0640360307

BTW: NL072184711B01                            IBAN: NL79INGB0656441814                 BIC: INGBNL2A       

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048