Pine Pollen libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Pine Pollen Libido Extract
 capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Pine Pollen LIBIDO Extract 300mg capsules

Pine Pollen (Grenen Stuifmeel) Extract.
Het licht geel gekleurde van naaldbomen afkomstige Pine Pollen extract is vooral bekend in China, Korea en Mongolië. Deze landen hebben een zeer lange traditie met Pine Pollen als voedsel en als voedingssupplement.
De oudste bewaard gebleven geschriften over het gebruik van Pine Pollen stammen uit de tijd van de Chinese Han-dynastie omstreeks 400 voor Christus.
De oude Chinezen waren zo enthousiast over dit bijzondere natuurproduct, dat volgens de overleveringen de eerste oogst Pine Pollen als bron van eeuwige jeugd naar het keizerlijke paleis werd gebracht om het begin van de lente te vieren.

Pine Pollen voor uw gezondheid
Pine pollen staan bekend als grootste natuurlijke bron van testosteron. Het gebruik van Pine pollen extract wordt geadviseerd om te zorgen dat we een goed uitgebalanceerde en normale hormoonhuishouding in stand houden.

Pine Pollen extract draagt bij tot een goede dat wil zeggen normale gezondheid en conditie van organen en functies zoals:
-  Weerstand, cholesterol niveau, bindweefsel, beenderstelsel, bloedsuikerspiegel, en vertraging van ouderdomsverschijnselen.

-  Het Pine Pollen Extract levert een bijdrage om een normale dus goede en gezonde prostaat functie in stand te houden.
- Tenslotte dragen volgens de oude oosterse medicinale tradities Pine Pollen bij tot het in stand houden van gezonde luchtwegen, lever, hart, bloedvaten en voortplantingsorganen.

De pollen helpen verder bij het bevorderen van voldoende energie zodat fitheid, vitaliteit, uithoudingsvermogen, concentratie, lichaamsgewicht en libido op een goed niveau in stand blijven.

 

Pine pollen een bron van:
Pine pollen bevatten vitamines (A, B-caroteen, B1, B2, B3, B6, D, E), mineralen (o.a. kalium, natrium, magnesium, calcium, mangaan, ijzer, zink, koper, fosfor en selenium) vetzuren, vezels, aminozuren, enzymen, co-enzymen, enkel- en meervoudige suikers en zeer specifieke antioxidanten.

 

Super oxide dismutase een Super Anti-Oxidant
Super oxide dismutase in Pine Pollen is een essentieel enzym dat schadelijke vrije radicalen versnelt uit het lichaam helpt verwijderen. Bovendien ondersteunt superoxidedismutase de opname van essentiële mineralen zoals koper, zink en mangaan.

 

Belangrijke inhoudsstoffen:
Siliciumdioxide (Kiezelzuur): tot 97%
ijzer, Calcium
Choline, Betaïne

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Pine Pollen libido Extract 300mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048