Semen Cuscutae 250mg Libido Extract capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Semen Cuscutae 250mg Libido Extract capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het extract van Semen Cuscutae of Dodder Seed kan het hormonale niveau in het lichaam op een natuurlijk manier in stand kan houden.
Het is een natuurlijke kruiden supplement dat al duizenden jaren wordt gebruikt en dat onder andere invloed heeft op de balans van de testosteronspiegel.
Het supplement van de Dodder Seed heeft in wetenschappelijke testen bewezen het testosteronniveau positief te kunnen beïnvloeden en daarmee kan helpen de seksuele prestaties te ondersteunen.
Het kruid is zo krachtig dat het in China soms het "Zaad van de Geneesheren" wordt genoemd.
Semen Cuscutae  kreeg deze reputatie omdat het door beoefenaars van de traditionele Chinese geneeskunde vaak werd voorgeschreven bij verlies aan lust en libido en voor het in stand houden van een erectie.