Glucosamine & Vitamine C 950mg capsules

Glucosamine kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Glucosamine & Vit C 950mg 100 capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs met een en prima product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij 
Supplement Boost te kopen.

 

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Glucosamine sulfaat is een natuurlijk chemisch middel dat wordt gevonden in het menselijk lichaam. Het bevindt zich onder andere in de vorm van een vloeistof rond de gewrichten om een verend kussen te vormen zodat we normaal kunnen bewegen. Glucosamine wordt ook gevonden op andere plaatsen in de natuur.
Zo wordt de glucosamine sulfaat die wordt gebruikt voor voedingssupplementen vaak gewonnen uit de schalen van schaaldieren maar het kan ook worden gemaakt in een laboratorium.
Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) heeft in 2005 een aantal glucosamine producten als geneesmiddel geregistreerd die de status van niet-recept plichtig hebben en een zelfzorgmiddel genoemd mogen worden.
Daarnaast wordt glucosamine ook door andere fabrikanten geproduceerd en verkocht.
De producten die nog niet door het CBG geregistreerd zijn worden als voedingssupplement aangegeven maar zijn niet minder in werking en kwaliteit.