Glucosamine 950mg + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Glucosamine 950mg + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

Glucosaamine & Vit C capsules

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Glucosamine is een natuurlijk stof die voor komt in het menselijk lichaam. De stof bevindt zich onder andere in de vorm van een vloeistof rond de gewrichten om daar een verend kussen te vormen zodat we normaal en soepel kunnen bewegen. Glucosamine wordt ook op andere plaatsen in de natuur gevonden.
Zo wordt de glucosamine sulfaat die wordt gebruikt voor voedingssupplementen vaak gewonnen uit de pantsers van schaaldieren maar het kan ook worden geproduceerd in een laboratorium.
Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) heeft in 2005 een aantal glucosamine producten als geneesmiddel geregistreerd die de status van "niet-recept plichtig" hebben en een zelfzorgmiddel genoemd mogen worden.
Daarnaast wordt glucosamine ook door andere fabrikanten op de markt gebracht.
De producten die nog niet door het CBG geregistreerd zijn worden als voedingssupplement aangeduid maar zijn zeker niet minder in werking en kwaliteit.