Glucosamine poeder kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Glucosamine poeder. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Glucosamine & Vitamine C poeder

Het lichaamseigen glucosamine maakt als precursor (een voorloper van een andere stof) een bijzonder bindweefsel aan. Het is een water absorberende synoviaal vloeistof (gewrichtssmeer) in de vorm van een gel bestaande uit water, collageen, eiwitten en lange ketens van aan elkaar gekoppelde suikermoleculen (Glycos Amine Glycanen of GAG's).

Deze synoviale vloeistof voorziet de gewrichten van een verend waterkussentje in de vorm van kraakbeen, waardoor je normaal dus gemakkelijk, langdurig en soepel kunt bewegen zonder dat de harde delen van de gewrichten op elkaar inslijten.  

VITAMINE C
Anti-oxidant
Vitamine C of ascorbinezuur speelt een essentiële rol en is onderdeel van honderden biochemische processen in ons lichaam. In het algemeen kan men zeggen dat vitamine C een belangrijke antioxidant is die ons beschermt tegen vrije radicalen en dat vitamine C een essentiële rol speelt in ons afweersysteem. Daarom is inname van ascorbinezuur belangrijk voor het in stand houden van een goed werkend lichaam.

Collageen, uitdroging en rimpelvorming

Vitamine C is de belangrijkste beschermer van collageen. Alleen bij voldoende vitamine C kan het bindweefsel goed in stand worden gehouden en kunnen beschadigingen door vrije radicalen worden voorkomen. Onze huid heeft in de zomer meer vitamine C nodig dan in andere jaargetijden, want door zonnestralen beschadigen vrije radicalen het collageen in de huid en zorgen daardoor voor versnelde uitdroging en rimpelvorming. 

 

Verder verhoogt vitamine C de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energieleverende stofwisseling (metabolisme).
- de normale werking van het zenuwstelsel.
- een normale psychologische functie (kennen, voelen, streven m.a.w.w het gedrag van mensen).
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket

Etiket Glucosamine & Vitamine C poeder

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048