Groene Thee extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Groene Thee Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Groene Thee 600mg Extract & Vitamine C capsules

Groene thee is één van de oudst bekende dranken in de wereld, die al zo’n 5000 jaar geleden voor het eerst werd gebruikt. Vooral in China en Japan wordt zeer veel groene thee gedronken. Groene thee wordt bereid van de bladeren van de plant Camellia Sinensis afkomstig uit Zuidoost-Azië. Het is een niet gefermenteerde thee, waarbij het volledige gehalte aan natuurlijke polyfenolen behouden is gebleven.
Tijdens het fermenteren van theebladeren (zoals bij zwart thee gebeurd) gaan deze polyfenolen, waarvan de belangrijkste uit catechinen bestaan, grotendeels verloren door oxidatie. Uit vele onderzoeken is gebleken dat juist deze catechinen verantwoordelijk zijn voor de vele gunstige invloeden van Groene Thee op het menselijke lichaam.

 

ECGC

De krachtigste en meest bekende stof in groene thee is epigallocatechinegallaat (EGCG). Ons Groene Thee extract wordt geëxtrudeerd van 100% biologische groene thee bladeren. Uniek aan dit extract is dat het een hoge concentratie polyfenolen (ca. 90%) bevat, en ook een zeer hoog gehalte (ca. 40%) aan EGCG.

Supplement Boost Groene Thee dankt haar excellente kwaliteit aan een aantal factoren:

- De groene thee groeit op onbewerkte vruchtbare grond die is bemest met meststoffen waarin geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden of bestrijdingsmiddelen.

- Er wordt gebruik gemaakt van niet gefermenteerde groene theebladeren waardoor het gehalte werkzame stoffen (polyfenolen en catechinen) in het product maximaal is.

- Tijdens het water-extractieproces wordt gewerkt volgens gepatenteerde methoden waarbij geen chemicaliën en oplosmiddelen worden gebruikt.

Het extract is gestandaardiseerd, zodat het altijd dezelfde hoeveelheid werkzame stoffen bevat.

 

Lijnen en niet snel weer aankomen door per capsule het equivalent van minstens 20 koppen Groene Thee in te nemen.
Elke dag groene thee gebruiken is goed voor de lijn. Door groene thee kunnen mensen zonder iets extra's te doen afslanken. Dat is door bio medicus Rick Hursel van de Universiteit Maastricht onlangs opnieuw aangetoond. 

Groene thee zorgt er ook voor dat mensen die weer slank zijn, niet zo snel weer opnieuw aan zullen komen. 

Volgens Rick Hursel veroorzaakt de combinatie van de twee belangrijke stoffen catechine en cafeïne in groene thee de gunstige invloed op de lijn. Cafeïne zit ook in koffie, maar heeft niet dat zelfde effect, omdat het geen catechine bevat.
De capsules hebben natuurlijk meer en blijvend effect wanneer je er extra bij beweegt, je dieet aanpast en het extract samen met vitamine C gebruikt.

Groene thee helpt een kater te voorkomen

 

Dat zou volgens kenners die het weten een belangrijk voordeel van het gebruik van groene thee capsules kunnen zijn.

 

VITAMINE C

Anti-oxidant

Vitamine C is een essentieel onderdeel van de honderden biochemische processen in ons lichaam en speelt als antioxidant een belangrijke rol in de bescherming tegen de negatieve invloed van vrije radicalen. Daarom is de dagelijkse inname van Ascorbinezuur belangrijk voor het in stand houden van je gezondheid.

 

Collageen, uitdroging en rimpelvorming
Collageen is een bouwsteen voor de vorming van bindweefsel. Mede door de gunstige invloed van Vitamine C op ons collageen kan het bindweefsel in stand worden gehouden en beschadigingen door vrije radicalen worden voorkomen. Het bindweefsel in onze huid heeft in de zomer meer vitamine C nodig dan in andere jaargetijden, want door de invloed van zonnestralen beschadigen vrije radicalen het collageen. En dat resulteert in een versnelde uitdroging en rimpelvorming.
Mensen die last hebben van hooikoorts of zonneallergie kunnen extra vitamine C gebruiken. Zonneallergie duidt op een tekort aan antioxidanten waarvan vitamine C één van de belangrijkste is. De histamine (stof met een functie in ons afweersysteem) die bij hooikoorts een belangrijke rol speelt, kan deels worden afgeremd door voldoende vitamine C te gebruiken.

 

Vitamine C wordt niet opgeslagen
Vitamine C kan echter niet worden opgeslagen in het lichaam, en moet dus dagelijks worden aangevoerd via de voeding of als supplement. Afhankelijk van de dosering die wordt gebruikt is het beste moment om tijdens de maaltijden Vitamine in te nemen. Studies suggereren dat volwassenen om maximaal resultaat te bereiken twee keer per dag ongeveer 250 tot 500 milligram zouden kunnen gebruiken.

Verder verhoogt vitamine C de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme).
- de normale werking van het zenuwstelsel.
- een normale psychologische functie (kennen, voelen, streven en het gedrag van mensen).
- bij vermoeidheid en moeheid.
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.


Ingrediënten

Looistoffen (10 à 24 %)
- 90% ervan zijn polyfenolen; nl. gecondenseerde/niet hydrolyseerbare tannines of catechines of flavanolen of proanthocyanidindines. Vnl het EGCg (epigallocatechine-3-gallaat 5 à 12 %); en EGC (epigallocatechine, 1 à 5 %); GC (Gallocatechine)

-  Hydrolyseerbare tannines : trigolloyl- en galloylhexohydroxydifenoylglucose.
-  Overige flavonoiden (0,6 à 0,7 %), ook behorende tot de polyfenolen : meestal monomere flavanolen: EC (epicatechine , 0,2 à 2 %) en catechine; flavonolen : o.a. quercetine, kaemferol, myricetine; en ook :flavonen, met als belangrijkste apigenineglycosiden.

-  Polyfenolen: door de bovengenoemde flavonolen, flavonolen en flavonen bevat groene thee gemiddeld zo'n 15 % à 16 % polyfenolen.
-  Methylxanthines (2 à 5,5 %) behorende tot de alkaloïden: vnml cafeïne of theïne 0,9 à 5,5 %, theobromine (0,05 à 0,017% sporen theofylline.
-  Fenolzuren :koffiezuur en chlorogeenzuur
-  Lignanen (met fyto-oestrogene activiteit)
-  Diphenylomine - Etherische olie (0,5 à 1 %) : met o.o. geroniol - Syringinezuur
-  27 mineralen (4 à 9 %) :voornamelijk kalium en mangaan en ook: magnesium, fluor, calcium, natrium, zink, ijzer, chroom, fosfor en selenium.
-  Vitamines : vit B2 (riboflavine) en vit B3 (niocine) en beta-caroteen vitamines B1, B5, B6, B9, B11, C, E, K en U - Aminozuren (1 à 3 %) : meestal 0,5 % theonine of N-ethylglutominezuur
-  Proteïnen ( 15 à 20 %)
-  Suikers (< 5 %) : monosacchariden (sucrose), polysacchoriden (cellulose en hemicellulose)
-  Enzymnes : o.a. polyfenoloxidose - Chlorofyl

 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Groene Thee 600mg Extract & Vitamine C capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048