Vitamine B3 Niacine 500mg capsules

 

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Vitamine B3 Niacine 500mg capsules.

Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen. 

Niacine vitamine B3

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Niacine is één van de zogenaamde B-vitaminen, het is een nicotinezuur dat met behulp van het aminozuur tryptofaan door het lichaam zelf aangemaakt kan worden, maar alleen wanneer er voldoende vitamines B1, B2 en B6 in het lichaam aanwezig zijn.
Van 60 mg gesynthetiseerde tryptofaan is het lichaam in staat 1 mg niacine te produceren. Tryptofaan is een krachtig aminozuur dat het serotonine-niveau (gelukshormoon) verhoogt.
Het in water oplosbare Vitamine B3 bestaat uit niacine, nicotine zuur en nicotinamide en vormen samen het vitamine B3 complex dat zeer belangrijk is voor de energievoorziening van het lichaam.
Bronnen van niacine (vitamine B3) zijn zuivelproducten, gevogelte, vis, mager vlees, noten, eieren, groente en fruit. Niacine is een belangrijke antioxidant in de strijd tegen vrije radicalen die vooral in de lever voorkomen.
Vooral organen met een hoge stofwisseling, zoals het hart, lever, nieren, immuun cellen en voortplantingsorganen zijn rijk aan niacine.