Goji bessen extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Maitake MD-fraction 20:1 capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Goji bessen Extract 20:1- 500mg capsules

Goji bessen extract
Chinees: Lycium, Goji, Gou Qi Zi
Latijn: Lycium barbarum, Lycium chinense


Je zou om alle gezonde effecten van één Goji bessen extract capsule te benutten minstens 20 maal zoveel gedroogde bessen moeten eten. Het extract waaruit de Supplement Boost capsules zijn samengesteld wordt gewonnen met een techniek die is gebaseerd op waterextractie waardoor eventuele effecten van bestrijdingsmiddelen wordt uitgesloten. Door deze techniek blijven alle stoffen in sterk geconcentreerde vorm in een verhouding van 20:1 behouden.

 

Goji bessen extract in capsulevorm
Goji bessen kunt u vers of gedroogd eten en is ook als sap beschikbaar. Verreweg de makkelijkste manier om dit “wonder fruit” te gebruiken is de vorm van het door ons aangeboden extract verpakt in capsules. Want met deze capsules kunt u op een eenvoudige manier bepalen hoeveel u van dit licht verteerbare extract wilt gebruiken. Wij raden u aan dagelijks 3 tot 4 capsules per dag in te nemen. Want op die manier bereikt u het meeste effect van de positieve eigenschappen van de Goji bessen.
Onze capsules bevatten geen verdere vulstoffen of additieven en bevatten alleen het pure Goji bes extract.

Polysacchariden
Goji bessen extract is rijk aan anti-oxidanten en immuun versterkende en weerstand verhogende polysacchariden die onder andere staan voor:
-  ondersteuning en bescherming tegen de invloed van vrije radicalen met name bij het ouder worden.
-  normale dus gezonde glucose, insuline, triglyceride en cholesterol spiegels
-  helpt bij moeheid/vermoeidheid
-  seksuele prestaties
-  verzorging van de ogen om normaal dus goed te kunnen zien.
-  behoud van het het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen.
-  normale dus goede functie van de lever en de nieren.
-  ondersteuning van gewichtsbeheersing en overgewicht. 
-  een normale prostaatfunctie.

Aminozuren en mineralen
Goji bessen extract bevat maar liefst 19 aminozuren en 21 mineralen, waarvan de belangrijkste: calcium, magnesium, selenium, zink, germanium, vitamine B1, B2, B6 en E (vitamine E wordt zeer zelden gevonden in fruit).
IJzer, koper, fosfor, calcium, bèta-sisterol, linolzuur (omega-6 vetzuren), sesquiterpenoïden cyperone (heeft een gunstige invloed op het hart en de bloedvaten)
Solavetivone, tetrapenoïden, physaline), betaïne (0,1%) en Germanium (een mineraal dat zelden voorkomt in voedsel).

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Goji bessen Extract 20:1- 500mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048