Cimicifuga Libido Extract 200mg capsules

Cimicifuga Extract capsules kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze perfecte kwaliteit Cimifuga Racemosa Zilverkaars libido extract 200mg capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 17,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

De Black Cohosh of Cimicifuga racemosa of zilverkaars bevat geen van de vaak in supplementen voor vrouwen voorkomende fytohormonen. Maar het heeft wel een uitgesproken effect op het vrouwelijke hormonale systeem.
De belangrijkste reden waarom zilverkaars wordt gezien als een krachtig afrodisiacum voor vrouwen is omdat het een aantal chemische verbindingen bevat die het effect van oestrogeen nabootsen. Oestrogeen is de primaire geslachtshormoon in het lichaam van de vrouw.
Studies hebben twee oestrogeenreceptoren in het kruid gevonden en een verbinding van fukinolic zuur waarvan is aangetoond dat ze oestrogene eigenschappen hebben.
Een daling van het natuurlijke oestrogeen vaak een verschijnselen van de overgang kan leiden tot een lager libido, gebrek aan vaginaal vocht en een vermindering van het aantal orgasmes.
Het gebruik van een zilverkaars extract kan helpen om het niveau van oestrogeen in het lichaam te verhogen en dus dergelijke verschijnselen te verminderen en kan helpen om de seksuele activiteit weer terug te krijgen.