Tongkat Alie 100:1 libido extract capsules kopen gratis bezorgd 
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Tongkat Ali 100:1 Extract Libido capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Tongkat Ali 100 : 1 Libido Extract 400mg capsules

Nederlands: Tongkat Ali of Pasak Bumi
Latijn: Eurycoma longifolia.

Eurycoma Longifolia, ook bekend als Tongkat Ali en Pasak Bumi, is een slanke struik die inheems is in de regenwouden van Zuidoost Azië. In Maleisië is het vooral bekend als een versterkend middel en libido- en prestatie verbeteraar.

Tongkat Ali is één van duurste beschikbare extracten omdat het minstens 25 jaar duurt voordat de plant kan worden geoogst. Dat komt omdat de effectiviteit en kwaliteit van de volgroeide Tongkat Ali veruit superieur is aan de werking van jonge planten. 

Dosering extract 100:1
Van 100 gram van de gemalen wortels van Tongkat Ali wordt dmv water-extractie 1 gram extract gemaakt. Dit maakt het 100:1 extract veel effectiever dan alleen de gedroogde wortel omdat daarvan minstens 100 gram per keer van zou moeten worden gebruikt. 

Libido
Tongkat Ali onderhoudt een normaal libido, geeft een krachtige erectie en seksueel uithoudingsvermogen. Afgaande op wetenschappelijke studies is Tongkat Ali niets meer of minder dan een phyto (plantaardig) testosteron. De werkzame stoffen in Tongkat Ali zijn eurypeptides en glycosaponines. 

Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) en aanmaak van testosteron
Om het effect van de werking van Tongkat Ali op het in stand houden van de normale productie van testosteron te begrijpen, moet men wat meer van de algemene werking van productie van het lichaamseigen testosteron weten.

SHGB eiwit
In de testikels bevinden zich de Leydig tussen cellen die het hormoon testosteron produceren. Die moeten hiervoor signalen van hormonen (LH en FSH), die het productieproces besturen ontvangen.
Als de testosteron door de Leydig cellen wordt afgegeven aan de bloedsomloop, wordt een aanzienlijk deel van het testosteron gebonden aan het zogenaamde SHGB eiwit. Slechts de overige niet aan SHBG gebonden deel, het "vrije testosteron" kan zijn werking in de verschillende organen van het mannelijk lichaam uitoefenen. Dus SHGB dient als het ware als een controlemechanisme voor de testosteron-huishouding.

Meer testosteron
In het extract van Tongkat Ali bevinden zich werkzame stoffen die de hypofyse in de hersenen ondersteunen om normale hoeveelheden van de hormonen LH en FSH te produceren. Daardoor zetten de Leydigcellen testosteron beschikbaar. Tegelijkertijd helpen de werkzame bestanddelen in het Tongkat Ali extract de hoeveelheid testosteron die zich na de vrijgave in de bloedbaan aan het SHBG-eiwit bindt te onderhouden. Aldus wordt de hoeveelheid ongebonden vrije testosteron, die verantwoordelijk is voor een normale werking van de karakteristieke eigenschappen van testosteron in stand gehouden.

De libido, potentie, vitaliteit, spieropbouw en dominante eigenschappen van de man worden daarmee  zichtbaar onderhouden en in stand gehouden.

De voordelen van Tongkat Ali op een rij
-  onderhoudt de aanmaak van testosteron
-  onderhoudt de beschikbare hoeveelheid vrije Testosteron die beschikbaar is in het lichaam
-  ondersteunt de vertraging in de omzetting van testosteron naar oestrogeen
-  onderhoudt de kwaliteit, mobiliteit en hoeveelheid geproduceerde sperma en de vruchtbaarheid
-  Tongkat Ali is een natuurlijke remedie en draagt bij tot het in stand houden van je energie en vitaliteit
-  ondersteunt de positieve invloed op de concentratie van andere androgene hormonen
-  ondersteunt de spier opbouwend (anabole) werking van het lichaam en maakt de gebruiker sterker
-  helpt bij de afbraak van vetreserves en verhoogt tegelijkertijd je metabolisme
-  onderhoudt het libido en de potentie

Eurycoma longifolia, (Tonkat Ali) voor de vrouw
Tongkat Ali is het onbekende ingrediënt voor het helpen behouden van het vrouwelijke libido. Dit krachtige kruid brengt de vreugde van het leven terug in je seksbeleving en helpt het lichaam vaginale droogheid te voorkomen.

Getuigenissen van vrouwen die Eurycoma longifolia (Tongkat Ali) gebruiken melden dat hun orgasmes in stand bleven en dat die als langer durend en intenser werden ervaren.

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Tongkat Ali 100 : 1 Libido Extract 400mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048