Guarana sport extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Guarana Extract Sport capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.
.


Guarana 600mg + Vitamine C Sport Extract capsules

Namen, synoniemen en etymologie:
Paullinio sorbilis
Nederlands: Guarana, Guaranastruik, Guarana, Quarane.
"Guarana" slaat op de "Guaroni", de inheemse Indianenstam van het Braziliaans Amazonegebied die al eeuwen gebruik maakt van de zaden van deze plant. In hun taal betekent Guaraná oorlog voeren. De Indiaanse krijgers kauwden de zaden of pasta ervan als krachtbron voor de strijd.
Zij noemen guaroni "de fontein van de jeugd" omwille van de opwekkende, stimulerende eigenschappen die vermoeidheid verdreven en als aphrodisiacum werkten.

 

Guarana is een uitstekend alternatief voor koffie.
Guarana is opwekkend en maakt je wakker en alert, maar het heeft niet de heftige en agressieve uitwerking van koffie. Guarana geeft energie en de werking is sterk maar stemt vriendelijk en vreedzaam. Het ontspant, terwijl je wel degelijk actief bent en presteert.
Guarana werkt langdurig en gestaag. Als je er meer van neemt wordt de werking sterker en duurt het effect langer. Wie geen koffie gebruikt heeft aan drie capsules genoeg voor een uur of zes. Als het middel is uitgewerkt, kun je goed slapen.

 

Stimulerend
Anders dan de directe stimulerende effecten van koffie, waar niet iedereen goed tegen kan is het cafeïne effect dus traag en duurt de werking een aantal uren. Guarana is daarmee stimulerend zonder dat het nervositeit of rusteloosheid veroorzaakt. Het stimuleert energie en scherpte over een langere periode zonder een overbelasting te veroorzaken en kan sportprestaties ondersteunen.

 

Altijd en overal te gebruiken.
Automobilisten gebruiken het op lange reizen, managers tijdens werk of conferenties en studenten gebruiken het om beter te studeren en zich voor te bereiden voor examens en testen want het is een ideaal middel om alert te blijven.

 

De effecten van Guarane op een rij.
-  De opwekkende stoffen in de Guarana zaden zijn cafeïne achtige stoffen die werken als een zachtaardige stimulator en  worden slechts langzaam vrijgegeven over een langere periode.
-  Als gevolg van deze langzame afgifte krijgt het lichaam een milde energie oppepper die over 4 tot 6 uren effect heeft.
-  Guarana is daarom een veel beter alternatief dan koffie en andere cafeïne bevattende voedingsmiddelen die snel uitgewerkt zijn.

 

Guarana wordt aanbevolen bij:
-  Verbetering sportprestaties.
-  Vermoeidheid en lusteloosheid in het dagelijks leven
-  Stress door spanning
-  Afname van de efficiëntie
-  Hoge fysieke belasting  

 

VITAMINE C 

Vitamine C is één van de veiligste en meest effectieve voedingsstoffen waarover we kunnen beschikken. Uit een pas uitgebrachte publicatie die meer dan 100 recente studies heeft onderzocht bleek een groeiende lijst van voordelen van het gebruik van vitamine C.
Vitamine C heeft voor goede redenen de laatste tijd veel aandacht gekregen, want hogere vitamine C spiegels in het bloed zou een duidelijk kenmerk van een algehele gezondheid zijn. Opvallend is dat hoe meer publicaties er verschijnen hoe beter het begrip wordt van de vele mogelijkheden om onze gezondheid te beschermen met vitamine C. En een positief gevolg zou kunnen zijn dat aanbevolen dagelijkse hoeveelheid hoger zou moeten komen te liggen.
De meeste studies onderzochten de resultaten voor de gezondheid bij dagelijkse hoeveelheden van 500mg vitamine C. Deze hoeveelheid is veel groter dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) van 75mg per dag voor volwassenen. Om alle voordelen te kunnen ondervinden zou je -tenzij je heel erg veel fruit en groenten eet- dagelijks een vitamine C voedingssupplement kunnen gebruiken.
Daarom is ons advies wanneer je dagelijks niet toekomt aan het eten van vijf porties groenten en fruit een Vitamine C supplement als een welkome aanvulling te gebruiken.
Temeer omdat
het eenmaal daags nemen van een 500mg supplement goedkoop, veilig, effectief en gemakkelijk te doen is. 
Er is uitgebreide informatie met sterke aanwijzingen voorhanden dat het nemen van 500 milligram per dag veilig is. Want de veilige bovengrens voor vitamine C is 2000 milligram.


 Voordelen van Vitamine C:
- vitamine C verhoogt de ijzeropname.
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme).
- de normale werking van het zenuwstelsel.
- een normale psychologische functie (kennen, voelen, streven en het gedrag van mensen).
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
 
Ingrediënten
Min. 3,5 à 7 % "guaronine" (een bittere, wit kristallijne stof. Xanthinecomplex met voornamelijk cafeïne (2,95 à 8%, sporen theobromine (0,03 à 0,17 %), theofylline [0,02 a 0,06% xanthine, hypoxanthine.
Tannines: catechutannine:zuur, proanthocyaniden.
Flavanolen: d-catechine, epicatechine.
Saponinen
Choline, adenine, guanine
Magnesium
(Etherische) olie met o.a. onethol, corvacrol, caryophylleen.

Slijmstof
Allanloïne
Estrogol
Zetmeel, glucose, sucrose; proteïne; vetten
a-cepaenen
Nicotinezuur salicylzuur
Dimethylbenzeen, Dimethylpropylfenol
Hors (resine)

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Guarana 600mg + Vitamine C Sport Extract capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048