Panax Ginseng Forte Extract (80% Ginsenosides) 450mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Panax Ginseng Forte Extract (80% Ginsenosides) 450mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Aziatische of Panax Ginseng is al meer dan 2000 jaar een belangrijk onderdeel van de Chinese geneeskunde. De eerste geschriften over de toepassing van Panax ginseng dateren van de 1st eeuw na Christus. Ginseng wordt in het Verre Oosten in de eerste plaats gebruikt om de geestelijke en lichamelijke vitaliteit te ondersteunen maar heeft daarnaast nog vele andere medische toepassingen.
De Panax Ginseng die afkomstig is uit Korea wordt beschouwd als de sterkste en beste ginseng verkrijgbaar. Dat komt door de speciale bodem waarop de “mensplant” groeit en het speciale klimaat. Pogingen om deze Ginseng variëteit ergens anders te kweken zijn tot nu toe mislukt. Pas na 8 jaar is de plant zover dat de wortel geoogst kan worden.