Arginine AKG & Vit.C 750mg Sport capsules

Arginine AKG capsules kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze uitmuntende kwaliteit Arginine AKG en Vitamine C 750mg Sport capsules.
Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd en gratis verzending bij
 Supplement Boost te kopen.

 

€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Arginine met alfa-ketoglutaraat is een stikstofmonoxide boosters (NO booster) die alleen leverbaar is als een voedingssupplement en niet voorkomt als een onderdeel van de voeding. De afkorting AAKG staat voor L-arginine alfa-ketoglutaraat en is een verdere door ontwikkeling van het proteïne (eiwit) aminozuur arginine.
Aminozuren zijn lichaamseigen stoffen die van nature in het menselijk organisme voorkomen. De unieke combinatie van het aminozuur arginine met de stikstof alfa-ketoglutaraat zorgt ervoor dat dit voedingssupplement optimaal door het lichaam kan worden opgenomen en langer effectief is en een nog beter resultaat oplevert.
De lichaamseigen L-arginine is een semi-essentieel (dat wil zeggen dat het essentieel voor het lichaam wordt wanneer er te weinig aanvoer van is) aminozuur dat voorkomt in voeding zoals vlees, gevogelte, vis, zuivel, eieren, noten en zaden.
Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en noodzakelijk voor de opbouw van onder andere collageen, enzymen, bloedstollingsfactoren, afweerstoffen, transportmoleculen.