L-Arginine AKG 750mg + Vitamine C Sport capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit L-Arginine AKG 750mg + Vitamine C Sport capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Arginine met alfa-ketoglutaraat (AKG) is een stikstofmonoxide booster (NO booster) die alleen leverbaar is als een voedingssupplement en niet voorkomt als een onderdeel van de voeding. De afkorting AAKG staat voor L-arginine alfa-ketoglutaraat en is een door ontwikkeling van het proteïne (eiwit) aminozuur arginine.
Aminozuren zijn lichaamseigen stoffen die van nature in het menselijk organisme voorkomen. De unieke combinatie van het aminozuur arginine met de stikstof alfa-ketoglutaraat zorgt ervoor dat dit voedingssupplement optimaal door het lichaam kan worden opgenomen en langer effectief is en daardoor een nog beter resultaat oplevert.
De lichaamseigen L-Arginine is semi-essentieel (dus belangrijk wanneer er te weinig aanvoer van is) aminozuur dat voorkomt in voeding zoals vlees, gevogelte, vis, zuivel, eieren, noten en zaden.
Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en noodzakelijk voor de opbouw van onder andere collageen, enzymen, bloedstollingsfactoren, afweerstoffen, transportmoleculen.