Druivenpit 500mg OPC 95 Extract + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Druivenpit 500mg OPC 95 Extract + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Met OPC’s (oligomere proanthocyanidinen) worden bioflavonoïden of polyfenolen bedoeld die afkomstig zijn van druiven. OPC zit voornamelijk in de pitten en andere delen zoals de schil, het vruchtvlees en de bladeren.
Druiven bevatten fenolische verbindingen waaronder de genoemde oligomere proanthocyanidinen (OPC's), proanthocyanidinen, flavonolen en polyflavan-3-olen. De proanthocyanidinen veroorzaken de rode kleur van de druiven en het extract.
Het extract van de
Druivenpit OPC’s heeft een 20 maal krachtiger werking dan het bekende vitamine C.
OPC’s optimaliseren het functioneren en de condities van de ogen, gewrichten, hart, bloedvaten en hersenen en ze bevorderen een evenwichtige immuunrespons.
OPC’s ondersteunen collageen- en elastine rijke bindweefselstructuren zoals bloedvaten en helpen de (slag)aderen sterk en soepel te blijven.