Guarana extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Guarana Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Guarana 600mg Extract & Vitamine C  capsules

Namen, synoniemen en etymologie:

Paullinio sorbilis
Nederlands: Guarana, Guaranastruik, Guarana, Quarane.

"Guarana" slaat op de "Guaroni", naar de Indianenstam in het Braziliaans Amazonegebied die al honderden jaren gebruik maakt van de pitten van deze plant. In hun taal betekent Guaraná ten strijde trekken. De Indiaanse krijgers kauwden de zaden of pasta ter voorbereiding en als krachtbron voor de strijd.

Zij noemen guaroni "de fontein van de jeugd" omwille van de opwekkende, stimulerende eigenschappen die helpen bij vermoeidheid en moeheid en als lust opwekkend middel werken.

Guarana is een uitstekend alternatief voor koffie. 

Guarana is opwekkend en maakt je wakker en alert, maar het heeft niet de heftige en agressieve uitwerking van stoffen zoals koffie. Guarana geeft energie en is krachtig en sterk middel maar stemt vriendelijk en sociaal. Het werkt ontspannend, terwijl je wel degelijk actief bent en goed kunt presteren.
Guarana werkt langdurig en voortdurend. Als je er meer van gebruikt wordt de werking sterker en duurt het effect langer. Wie geen koffie gebruikt heeft aan slechts drie capsules genoeg voor wel zes uur. Als het middel is uitgewerkt, kun je goed slapen.

Stimulerend
Anders dan het direct stimulerende effect van koffie, waar niet iedereen goed tegen kan is het guarana effect traag en duurt de werking wel een aantal uren. Guarana is daarmee stimulerend zonder dat het gespannenheid of rusteloosheid veroorzaakt. Het stimuleert je energie en geeft scherpte over een langere periode  zonder een overbelasting te veroorzaken en het kan bovendien je sportprestaties ondersteunen.

Altijd en overal te gebruiken
Automobilisten gebruiken het op verre reizen, managers tijdens werk of conferenties en studenten gebruiken het om beter te kunnen studeren en zich voor te bereiden voor examens en projecten, want het is een ideaal middel om alert te blijven.

 

De effecten van Guarana op een rij
- De opwekkende stoffen in de Guarana zaden zijn cafeïneachtige middelen die werken als een zachtaardige stimulator en  worden gestaag vrijgegeven over een langere periode.
- Als gevolg van deze langzame afgifte krijgt het lichaam een milde energie stimulans die over 4 tot 6 uren effectief is.
- Guarana is daarom een veel beter middel dan koffie en andere cafeïne bevattende voedingsmiddelen die sneller uitgewerkt zijn. 

Guarana wordt aanbevolen bij:
-  Verbetering van sportprestaties
-  Vermoeidheid, moeheid en lusteloosheid
-  Stress door spanning
-  Vermindering van je efficiëntie
-  Zware fysieke belasting
 

VITAMINE C
Vitamine C is van essentieel belang voor het immuunsysteem want het ondersteunt de vorming van antilichamen en neutraliseert stoffen afkomstig van virussen en bacteriën. Vrije radicalen, dat zijn moleculen die een elektron missen zijn mede oorzaak van infecties, allergieën en auto-immuunziekten waar vitamine C iets aan kan doen.
Vitamine C is niet alleen in staat vrije radicalen te bestrijden en te neutraliseren het helpt ook ook virussen te bestrijden en ondersteunt het immuunsysteem.

Om al die belangrijke taken goed uit te voeren worden er door sommige deskundigen hogere doses vitamine C geadviseerd dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) van het voedingscentrum. Dat lijkt misschien vreemd maar hoeft niet zo te zijn. Mensen kunnen in tegenstelling tot de meeste planten en dieren zelf geen vitamine C aanmaken, maar wanneer we het enzym dat daarvoor nodig is nog zouden bezitten dan zouden we in vergelijking met de meeste dieren op basis van ons gemiddelde lichaamsgewicht ca. 3 gram per dag aanmaken. Ruim 40 keer meer dus dan de hoeveelheid die door het voedingscentrum wordt geadviseerd.

In een situatie van stress door spanning heeft het lichaam meer behoefte aan Vitamine C dan in normale situaties. Dat geldt niet alleen voor mensen maar ook voor dieren die in die omstandigheden meer Vitamine C produceren. Vitamine C is daarmee van belang als een antistressfactor die een functie in de weerstand vervult. Bij ziekte is de behoefte aan Vitamine C eveneens groter en scheiden we er minder van uit dan in een normale situatie. 

 Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme)
- de normale werking van het zenuwstelsel
- een normale psychologische functie (kennen, voelen, streven en het gedrag van mensen)
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten

Min. 3,5 à 7 % "guaronine" (een bittere, wit kristallijne stof. Xanthinecomplex met voornamelijk cafeïne (2,95 à 8%, sporen theobromine (0,03 à 0,17 %), theofylline [0,02 a 0,06% xanthine, hypoxanthine.
Tannines: catechutannine:zuur, proanthocyaniden.
Flavanolen: d-catechine, epicatechine.
Saponinen
Choline, adenine, guanine
Magnesium
(Etherische) olie met o.a. onethol, corvacrol, caryophylleen.
Slijmstof, Allanloïne, Estrogol, Zetmeel, glucose, sucrose; proteïne; vetten
a-cepaenen, Nicotinezuur salicylzuur, Dimethylbenzeen, Dimethylpropylfenol
Hors (resine)

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Guarana 600mg Extract & Vitamine C  capsules

THT einde: 2024     BATCH: AWG2028