Chondroitine 600mg + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Chondroïtine 600mg + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen. 

Chondroitie & Vit C

€ 26,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het lichaamseigen Chondroïtine wordt als een Glycosaminoglycaan geclassificeerd. Glycosaminglycanen zijn een bepaald type polysaccharide (koolhydraten of suikers die zijn opgebouwd uit meerdere monosacchariden) en is een belangrijk onderdeel van onze collageenrijke lichaamsweefsels zoals kraakbeen, botten, bindweefsel, pezen, huid en bloedvaten.
Chondroïtine wordt als supplement vaak gecombineerd met Glucosamine dat een overeenkomende werking heeft waardoor ze elkaar versterken en andere stoffen zoals MSM (Methyl Sulfonyl Methaan.)
Chondroïtine wordt door het lichaam zelf aangemaakt uit glucose en aminozuren. Chondroïtinesulfaat wordt voor voedingssupplementen gewonnen uit kraakbeen van runderen of haaien. Chondroïtine is net als Glucosamine een suikerverbinding die niet uit de voeding kan worden verkregen maar wordt door het lichaam zelf aangemaakt en in zeer grote hoeveelheden in gewrichtskraakbeen wordt aangetroffen.