Semen Cuscutae libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Semen Cuscutae (Dodder Seed) Extract Libido capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Semen Cuscutae Dodder Seed Libido Extract 250mg capsules

Nederlands Semen Cuscutae (Dodder Seed)
Latijnse Naam: Cuscuta Chinensis
Chinese Naam: Tu Si Zi

Het zaadje van de Semen Cuscutae of Dodder Seed wordt o.a. gebruikt om de normale vruchtbaarheid van mannen in stand te houden. Vrouwen gebruiken de stof voor het lust opwekkende effect dat het geeft als een traditioneel Chinees afrodisiacum.
Dodder Seed Extract wordt veel gebruikt in Azië ter ondersteuning van seksuele behoeften. Het levert een bijdrage aan de normale mannelijk potentie en wordt gebruikt als ondersteuning bij vroegtijdige ejaculatie en nachtelijke zaadlozing.

Bij vrouwen ondersteunt Semen Cuscatae een gezond goed functionerende seksueel vermogen en ondersteunt het de mogelijkheid om zwanger te worden.
Hoewel het zeker effectief is wanneer het alleen wordt gebruikt, wordt het regelmatig gecombineerd met andere extracten. Samen met Horny Goat Weed Extract bijvoorbeeld versterkt het de werking omdat Horny Goat Weed als een opwindend extract wordt gezien terwijl Dodder Seed een meer neutraal versterkende werking heeft. In combinatie versterken zij elkaar en hebben een evenwichtige effect op het lichaam.

Dodder Seed is één van de belangrijkste ingrediënten in een beroemd Ming-dynastie-anti veroudering formule genaamd "Seven Treasures". Er zijn aanwijzingen dat Dodder Seed Extract het normale testosteron niveau helpt verhogen door het aanspreken van het luteïniserend hormoon. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Semen Cuscutae Dodder Seed Libido Extract 250mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG204