Shii-take 600mg Forte Complex 20:1 Extract + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Shii-take 600mg Forte Complex 20:1 Extract + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 25,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Forte Complex is samengesteld uit: Shii-take (Lentinus edodes), Cordyceps Sinensis, Mai Take (Grifola frondosa) Reishi (Ganoderma lucidum),Tremella fuciformis (Hakumokuji). Vrijwel iedereen is op de hoogte van de gezondheid bevorderende eigenschappen en werking van paddenstoelen.
Paddenstoelen zijn rijk aan mineralen en vitaminen, hebben een laag gehalte aan calorieën en zijn supergezond. Dat komt onder andere door de β-glucanen die waardevolle stimulatoren van het immuunsysteem zijn, de anti-oxidanten die ons beschermen tegen de negatieve invloed van oxidatieve stress en de bijzondere polysachariden die zijn opgebouwd uit glucose en galactose. Stoffen die voor de mensen waardevolle eigenschappen bezitten.
Vanaf de vroegste beschavingen zijn paddenstoelen al een belangrijk middel geweest om de gezondheid te ondersteunen. Op dit moment worden overal ter wereld proeven gedaan met paddenstoelen om meer over hun gunstige eigenschappen te weten te komen.