Shii-take Forte Complex 600mg 20:1 Extract + Vit. C capsules

Nu kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze excellente kwaliteit Shii-take Forte Complex Extract 20:1 600mg & Vitamine C capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 25,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Forte Complex is samengesteld uit: Shii-take (Lentinus edodes), Cordyceps Sinensis, Mai Take (Grifola frondosa) Reishi (Ganoderma lucidum),Tremella fuciformis (Hakumokuji). Vrijwel iedereen is op de hoogte van de gezondheid bevorderende eigenschappen en werking van paddenstoelen.
Paddenstoelen zijn rijk aan mineralen en vitaminen, hebben een laag gehalte aan calorieën en zijn supergezond. Dat komt onder andere door de β-glucanen die waardevolle stimulatoren van het immuunsysteem zijn, de anti-oxidanten die ons beschermen tegen de negatieve invloed van oxidatieve stress en de bijzondere polysachariden die zijn opgebouwd uit glucose en galactose. Stoffen die voor de mensen waardevolle eigenschappen bezitten.
Vanaf de vroegste beschavingen zijn paddenstoelen al een belangrijk middel geweest om de gezondheid te ondersteunen. En nu worden overal ter wereld proeven gedaan met paddenstoelen om meer over hun gunstige eigenschappen te weten te komen.