L-Arginine AKG & Vit. C + Zink Libido 750mg capsules

L-Arginine AKG capsules kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze uitmuntende kwaliteit Arginine AKG en Vitamine C + Zink 750mg Libido capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij 
Supplement Boost te kopen. 

 

€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Moleculen van NO (stikstofoxide) worden gegenereerd wanneer het NO-synthase (NOS) enzym dat overvloedig aanwezig is in de spiercellen in en rond de penis een stikstofatoom (N) stript van een passerende molecuul van het lichaamseigen aminozuur L-Arginine en het combineert met een zuurstofatoom (O).
Met andere woorden, om stikstofmonoxide in het lichaam produceren, moet een stikstofatoom combineren met een zuurstof molecuul in het bloed.
Het enzym nitric oxide synthase beheert deze reacties. Dat werkt niet alleen zo bij mannen,  L-Arginine heeft dit effect ook bij vrouwen.
Een grotere bloedstroom maakt de clitoris en het vaginale weefsel gevoeliger, reageert meer op seksuele stimulatie en helpt bij het krijgen van een normaal orgasme.
Hoewel er niet zo veel studie is gedaan naar lichaamseigen arginine bij vrouwen dan bij mannen bleek uit een studie met postmenopauzale vrouwen dat ze door lichaamseigen Arginine een verhoogde seksuele reactie beleefden.