L-Arginine AKG 750mg & Vitamine C + Zink Libido capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit L-Arginine AKG 750mg & Vitamine  C + Zink Libido capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Moleculen van NO (stikstofoxide) worden gegenereerd wanneer het NO-synthase (NOS) enzym dat overvloedig aanwezig is in de spiercellen in en rond de penis een stikstofatoom (N) afneemt van een passerende molecuul van het lichaamseigen aminozuur L-Arginine en het combineert met een zuurstofatoom (O).
Met andere woorden, om stikstofmonoxide in het lichaam produceren, moet een stikstofatoom combineren met een zuurstof molecuul in het bloed.
Het enzym nitric oxide synthase beheert deze reacties. Dat werkt niet alleen zo bij mannen,  L-Arginine heeft dit effect ook bij vrouwen.
Een grotere bloedstroom maakt de clitoris en het vaginale weefsel gevoeliger, reageert meer op seksuele stimulatie en helpt bij het krijgen van een normaal orgasme.
Hoewel er niet zo veel studie is gedaan naar lichaamseigen arginine bij vrouwen dan bij mannen bleek uit een studie met postmenopauzale vrouwen dat ze door lichaamseigen Arginine een verhoogde seksuele reactie beleefden.