L-Arginine AKG & Vitamine C Sport 400gr poeder

L-Arginine AKG poeder kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze uitmuntende kwaliteit Arginine AKG en Vitamine C 750mg Sport poeder. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd en gratis verzending bij Supplement Boost te kopen. 

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het lichaamseigen L-Arginine is een niet-essentieel aminozuur dat onderdeel is van de productie van stikstofmonoxide, een biologisch stof die de bloedstroom reguleert. Het lichaam gebruikt L-arginine om eiwitten, enzymen en bio chemicaliën zoals creatine en stikstofmonoxide, of NO te produceren. NO is nodig om de cellen in de wanden van de bloedvaten te stimuleren om de bloedvaten te verwijden en daarmee de bloedstroom te vergroten.
Er wordt voortdurend een kleine hoeveelheid stikstofmonoxide NO geproduceerd die op het moment dat de toevoer van nutriënten en zuurstof in het hele lichaam moet worden verhoogt tot een duizendvoudige hoeveelheid kan stijgen. Er zijn al veel nieuwe vormen van L-arginine ontwikkeld en getest met het doel om de opname van de stof te verbeteren en efficiënter te maken. Van de combinatie van L-arginine en alfa-ketoglutaraat is gebleken dat die de beste resultaten oplevert.