L-Arginine AKG 400gram + Vitamine C Sport poeder

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit L-Arginine AKG 400gram + Vitamine C Sport poeder.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het lichaamseigen L-Arginine is een niet-essentieel aminozuur dat onderdeel is van de productie van stikstofmonoxide, een biologisch stof die de bloedstroom reguleert. Het lichaam gebruikt L-Arginine om eiwitten, enzymen en bio chemicaliën zoals creatine en stikstofmonoxide (NO) te produceren. NO is nodig om de cellen in de wanden van de bloedvaten te stimuleren en de bloedvaten te verwijden waardoor de bloedstroom wordt vergroot.
Er wordt voortdurend een kleine hoeveelheid stikstofmonoxide NO geproduceerd die op het moment dat de toevoer van nutriënten en zuurstof in het hele lichaam moet worden verhoogt tot een duizendvoudige hoeveelheid kan stijgen. Er zijn al veel nieuwe vormen van L-Arginine ontwikkeld en getest met het doel om de opname van de stof te verbeteren en efficiënter te maken. Van de combinatie van L-Arginine en alfa-ketoglutaraat (AKG) is gebleken dat die de beste resultaten oplevert.