Maitake 400mg MD 20:1 Fraction + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Maitake 400mg MD 20:1 Fraction + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 41,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Maitake is een van oorsprong Japanse en Noord Amerikaanse paddenstoel die in Japan als een lekkernij wordt beschouwd.
Maar belangrijker is dat deze bijzondere paddenstoel in China en Japan al honderden jaren als een goed toepasbaar medicijn wordt gebruikt. Maitake beschikt over een immuun (weerstand) versterkend vermogen waardoor onze lichaamscellen waaronder macrofagen, natural killer cellen en T- cellen en interleukine-1 en superoxide anionen kunnen worden geactiveerd en hun normaal beschermende of blokkerend werking kunnen inzetten.
Ook in de Westerse wetenschappelijke wereld heeft men veel belangstelling gekregen voor de bijzondere toepassingen in China en Japan. Uit onderzoek is gebleken dat de stoffen uit deze paddenstoelen zoals vanadium, kalium, calcium, magnesium, vitamine B2, vitamine D, aminozuren en bèta glucanen goed kunnen worden ingezet om de normale werking van het lichaam te optimaliseren.