Siberische Ginseng 250mg Extract capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Siberische Ginseng 250mg Extract capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Eleutherococcus senticosus of Siberische ginseng is afkomstig uit het oosten van Rusland en de noordelijke gebieden van Korea, Japan, en China.
Siberische Ginseng wordt gezien als een adaptogeen kruid omdat het alle systemen en functies in het lichaam kan helpen normaliseren. De actieve stoffen bevinden zich voornamelijk in de wortel, en bestaan vooral uit eleutherosiden.
Dat zijn chemische stoffen die zich aan hormonale receptoren binden. De eleutherosiden zijn ook te vinden in de bladeren van de plant. Die bevorderen het uithoudingsvermogen en helpen het immuunsysteem te versterken.
Het extract is in Rusland een vast onderdeel van de verzorging van mensen met zware beroepen zoals militairen, zeelieden en mijnwerkers. Siberische Ginseng is in 1986 op grote schaal toegediend aan de slachtoffers van de nucleaire ramp in Tsjernobyl.