Chondroïtine poeder kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Chondroïtine poeder. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Chondroïtine 100 gram & Vitamine C poeder

Kraakbeen

Het lichaam maakt een bijzonder bindweefsel aan. Het is een water absorberende synoviaal vloeistof (gewrichtssmeer) in de vorm van een gel bestaande uit water, het eiwit collageen en lange ketens van aan elkaar gekoppelde suikermoleculen (Glycos Amine Glycanen of GAG's) Deze synoviale vloeistof voorziet de gewrichten van een verend waterkussentje in de vorm van kraakbeen waardoor je normaal dus goed en soepel kunt bewegen.  

 

Standaard Extra Vitamine C

Het advies om vitamine C te gebruiken is gebaseerd op een aantal argumenten. Lang geleden verloren onze voorouders het vermogen om in de lever suiker om te zetten in vitamine C. Dit heeft als consequentie gehad dat de moderne mens zelf geen vitamine C meer kan aanmaken.
De meeste diersoorten bezitten dit vermogen wel. Met behulp van bepaalde enzymen produceren ze dagelijks, omgerekend naar menselijk lichaamsgewicht ongeveer 1 tot 20 gram van deze voor het organisme onmisbare voedingsstof. (nutriënt) Mensen zijn voor hun vitamine C voorziening echter volledig aangewezen op de voeding. Met name bessen, rozenbottels, aardbeien, kiwi's en groenten zoals paprika, broccoli en koolsoorten.

Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energieleverende stofwisseling (metabolisme).
- de normale werking van het zenuwstelsel.
- een normale psychologische functie (kennen, voelen, streven en het gedrag van mensen).
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
  

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket

Etiket Chondroïtine 100 gram & Vitamine C poeder

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048