Omega 3 sport visolie gelcapsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Omega 3 Visolie Sport softgel capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.

Omega 3 Sport Visolie softgels (EPA 340mg en DHA 230mg)

Lange-keten omega-3-vetzuren voor sporters

Bij sport spelen onverzadigde vetzuren uit vette vis zoals haring, makreel, sardines of zalm een belangrijke rol. Maar door onze niet altijd goede voedingsgewoonten eten de meeste sporters daar te weinig van.
Daardoor is er bij vrijwel elke sporter een onbalans in de verhouding van Omega 3 en Omega 6 vetzuren. Om sportief goed te functioneren is de juiste verhouding in vetzuren van groot belang.
De veelal te hoge inname van arachidonzuur (Omega-6 vetzuren uit vlees) zouden gereduceerd moeten worden ten gunste van de omega-3 vetzuren uit vis want te grootte inname van deze Omega-6 vetzuren belemmeren goede spier- en gewricht functies.
Naast de hoeveelheid is ter verbetering van de sport prestaties in het bijzonder de kwaliteit van de vetten erg belangrijk.
Essentiële omega 3 vetzuren verbeteren duursport sportprestaties omdat ze de opgeslagen licht verteerbare koolhydraten sparen en in plaats daarvan vetten verbranden terwijl negatieve vetzuren worden geblokkeerd en positieve vetzuur stikstofoxiden worden aangeleverd.

Onbalans omega 6- en omega 3-vetzuren
Studies wijzen uit dat een juiste balans tussen omega 6- en omega 3-vetzuren in de voeding belangrijk is voor het in stand houden een gezond lichaam. Dit houdt in dat omega 6- en omega 3-vetzuren in een evenwichtige verhouding moeten worden gegeten. Onderzoekers gaan er van uit dat de ideale verhouding ligt tussen 3:1 en 5:1
Een typisch westers voedingspatroon bevat echter 10 tot 30 maal meer omega 6 vetzuren. Veel te veel omega 6-vetzuren dus. 

 

Verontreinigingen
Tijdens de productie van onze visolie softgel capsules worden schadelijke stoffen volledig verwijderd met behulp van moleculaire distillatie technieken en garanderen daarmee 100% zuiverheid en veiligheid. 
 

De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid EFSA adviseert volwassenen dagelijks een dosis van 3 capsules Omega 3 visolie.

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Omega 3 Sport Visolie softgels (EPA 340mg en DHA 230mg)

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048