Femme Boost Special extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Femme Boost Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Femme Boost Special Extract 750 mg capsules

Vitaminen en Supplementen voor de Vrouw
Deze vitaminen en supplementen boost is speciaal afgestemd op de vitamine en essentiële supplementen behoefte van de vrouw. Het is niet eenvoudig om dagelijks een menu samen te stellen, waarin alle stoffen die een vrouw nodig heeft in voldoende mate aanwezig zijn. Om er altijd zeker van te zijn dat je geen enkele vitamine of essentiële stof tekort komt heeft onze producent deze vitale producten in een combinatie-supplement samen gebracht.

Vitamine D
Vitamine D of cholecalciferol (vitamine D-3) is een van de weinige vitamines die het lichaam zelf kan maken. Onder invloed van zonlicht (ultraviolette straling) wordt in de huid vitamine D gevormd. Deze hoeveelheid is echter niet voor alle groepen en onder alle omstandigheden toereikend en daarom kan aanvulling gewenst zijn.
Het lichaam heeft vitamine D nodig voor stevige botten en tanden. Het zorgt ervoor dat calcium en fosfor goed uit de voeding worden opgenomen en in de botten en tanden worden toegepast.

Vitamine B11
Het lichaam gebruikt foliumzuur (vitamine B11) voor de groei en het in stand houden van het lichaam en de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Foliumzuur speelt een belangrijke rol bij de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind. Er zijn aanwijzingen dat foliumzuur meehelpt het homocysteïne gehalte van het bloed te verlagen. Dat is gunstig want verlaging vermindert het risico van hart- en vaatziekten.

Calcium
Calcium wordt ook wel kalk genoemd. Calcium helpt de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit te ondersteunen. Verder is calcium belangrijk voor de normale werking van zenuwen en spieren, de bloedstolling en het transport van stoffen (natrium, kalium en magnesium) in de lichaamscellen.
Om normale gezonde botten te behouden zijn naast calcium ook vitamine D, lichaamsbeweging en waarschijnlijk ook vitamine K van invloed.

IJzer
Het mineraal ijzer speelt een belangrijke rol bij stofwisselingsprocessen in het bloed en de lichaamscellen. Een tekort aan ijzer kan bloedarmoede veroorzaken. Het lichaam neemt meer ijzer op uit het voedsel naarmate de behoefte daaraan groter is. Daardoor ontstaat niet zo snel een tekort of teveel aan ijzer. Vitamine C bevordert de opname van ijzer in het lichaam.

Phosphorus
(Dalcium Fosfaat) Magnesium Magnesium is nodig voor de bot opbouw en speelt een belangrijke rol bij de werking van enzymen in verschillende lichaamsprocessen.

Magnesium
Magnesium is van belang bij de opbouw van lichaamseiwitten, de overdracht van zenuwprikkels en het samentrekken van spieren, zoals de hartspier.

Boron

Soja Isoflavonen Extract.
Soja Isoflavonen zijn natuurlijke plant oestrogenen.

Kudzu Extract
Het extract van de Kudzu wortel wordt onder andere om zijn libido en energie verhogende eigenschappen toegepast in de Chinese geneeskunst. Kudzu bevat veel isoflavonen zoals daidzeine en wordt geassocieerd met een gezonde bloedsomloop. Kudzu is een unieke bron van puerarine dat de alcoholstofwisseling beïnvloedt en verder kunnen stoffen uit de wortel neurotransmitters (zoals serotonine, GABA en glutamaat) gunstig beïnvloeden en verschijnselen van menopauze verlichten.

 

Femme Boost Speciaal Supplementen voor de vrouw leveren een bijdrage aan:
-  Ondersteuning van vermoeide spieren.
-  Ondersteuning bij overgangsverschijnselen.
-  Helpen het hart in goede conditie te houden.
-  Een natuurlijke, gezonde slaap.
-  Helpen het lichaam een gezonde bloeddruk, een verantwoord cholesterol gehalte, een normale bot aanmaak en gezonde dus soepele elastische aderen te behouden.

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Etiket Femme Boost Special Extract 750 mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048