Sarsaparilla libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Sarsaparilla Libido Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.
 


Sarsaparilla Libido Extract 500mg capsules

Nederlands: Echte Sarsaparilla, Sarsaparilla, Struikwinde
Latijn: Smilax Officinalis 

Smilax is het Griekse woord voor klimplanten.
Officinalis wil zeggen: uit de apothekerswerkplaats en duidt op een oude erkenning als een geneeskrachtig kruid.

In India, Argentina en Mexico wordt de wortel van Sarsaparilla gezien als een zeer krachtig werkend afrodisiacum. Ook de Jamaicaanse mannen gebruiken het als een goed toepasbaar potentiemiddel. Sarsaparilla ondersteunt de normale productie van seks hormonen en geeft een krachtige erectie. Het bevat diosgenin dat een voorloper is van menselijke geslachtshormonen zoals oestrogeen en progesteron. In de Verenigde Staten is Sarsaparilla officieel geregistreerd. 

Er is veel mystiek en controverse rond de hormonale eigenschappen bij zowel mannen als vrouwen over Sarsaparilla. Bij de man wordt van het middel gezegd dat het de normale productie van natuurlijke hormonen (testosteron) in stand houdt. Het werkt daarmee anders dan veel andere mannelijke afrodisiaca die de hoeveelheid bloed naar de penis vergroten.
Bij vrouwen wordt niet alleen de hormonale productie en daarmee de seks drive aangemoedigd, maar helpt het ook de symptomen van de overgang te verlichten. 

Sarsaparilla een afrodisiacum
Afgeleid van de Griekse godin van de seksuele liefde en de schoonheid met de naam Aphrodite verwijst het woord afrodisiacum naar een breed scala van stoffen om seksueel verlangen te stimuleren. Hoewel sommige van die stoffen het menselijke libido rechtstreeks via de geslachtsorganen stimuleren, werken anderen door het verminderen van blokkades, door het leveren van essentiële voedingsstoffen of via psychologische suggesties. Van alle bekende kruiden die worden gezien als afrodisiaca is Sarsaparilla één van de belangrijkste en meest gewaardeerde natuurlijke seks boosters.

Sarsaparilla verhoogt het mannelijke libido
Historische documenten laten zien dat Sarsaparilla al sinds de oudheid wordt gezien als een krachtige booster van het mannelijke libido. Het werd door de oude Indianen stammen van Midden- en Zuid-Amerika gebruikt om achterblijvend seksueel verlangen op te peppen. De stof werd onder de inheemse bevolking van Zuid-Amerika dan ook beschouwd als een krachtig goed werkend middel.
Dit werd ook door de Europese kolonisten ontdekt en vervolgens geïntroduceerd en toegepast sinds de 15de eeuw. Ook in het oude China was Sarsaparilla bekend als khao yen en werd ook daar beschouwd als één van de krachtigste seksuele middelen.
 

In de wortel van de Sarsaparilla bevinden zich stoffen die befaamd zijn om hun afrodisiaserende eigenschappen. Chemische evaluatie van de Sarsaparilla wortel heeft aangetoond dat het verbindingen bevat als sarsasapogenine, sitosterol, stigmasterol en pollinastanol, verschillende soorten flavonoïden en saponinen zoals sarsasaponin en sarsaparilloside.
Hoewel het precieze mechanisme waardoor Sarsaparilla het libido bij de mens optimaliseert nog niet is geïdentificeerd, wordt gedacht dat het kruid stoffen bevat die bekend zijn als fytosterolen en vergelijkbaar zijn met testosteron. Van die stoffen wordt aangenomen dat die de activiteit van de geslachtshormonen in het lichaam onderhouden. En kunnen daarmee goed toepasbaar zijn bij het voorkomen van onmacht en het in stand houden van een normaal libido door het optimaliseren van de werking van mannelijke geslachtshormonen. Bij vrouwen werkt Sarsaparilla als een stimulans van de normale productie van nog een ander hormoon: progesteron. Een hormoon die bij een verminderd niveau ook aanleiding kan zijn voor laag libido.

Samenstelling
Belangrijke inhoudsstoffen

Saponinen en steroïde saponinen (1 à 3 %) onder de vorm van glycosiden met als aglyconen sarsopogenine, isosarsapogenine en smilagenine : vnml. sarsasaponine of parilline (dat gehydrolyseerd wordt met vrijstelling van sarsasopogenine en isosorsasapogenine ook smilasaponine of smilacine, sarsaparilloside, sarsasaponosiden (spirostan, een glycoside)
Fytosterolen : bètasitosterol, stigmasterol , epsilonsitosterol, sitosterol-d-glyc:oside, sterolglycosiden
Bitterstof: smilocine
Flavonen Etherische olie
Mineralen : vnml. kalium; calcium, magnesium, zwavel, selenium, zink, chroom, ijzer, mangaan, cobalt, tin
Zetmeel (50 %)

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Sarsaparilla Libido Extract 500mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048