Maretak Mistletoe 400mg 10:1 Extract capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Maretak Mistletoe 400mg 10:1 Extract capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Maretak (Latijnse naam: Viscum album) is een groen blijvende plant uit de sandelhout familie (Santalaceae) die wettelijk beschermd is in Nederland. De plant leeft van bomen en wordt ook mistletoe (Engels), mistel of vogellijm genoemd. 

 

De geschiedenis van mistletoe

Bij de  Kelten en Germanen was de maretak een heilige plant, die stond voor vruchtbaarheid, fertiliteit en werd gezien als een afrodisiacum (lustopwekker). In hun magische vruchtbaarheidsrituelen speelde de plant een belangrijke rol en werd als bescherming tegen onheil en ziekten gebruikt.

 

Kussen onder de maretak een teken van vriendschap, goodwill, vrede en liefde. 

Het idee om elkaar te kussen, is in de tijd van de Druïden in Scandinavië ontstaan. Wanneer vijanden elkaar onder de maretak ontmoetten waren ze verplicht hun wapens neer te leggen en voor die dag een wapenstilstand te houden.

 

Bloeddruk

Maretak bevat belangrijke stoffen waaronder polyfenolen die het lichaam ondersteunen om de bloeddruk op een gezond dus normaal niveau te houden.

De lectines en de viscotoxines in de mistletoe ondersteunen de normale elastische werking van de bloedvaten en helpen de normale hartfunctie op een natuurlijke wijze in stand te houden  en het cholesterolniveau te reguleren