Muira Puama libido 10:1 extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Muira Puama Libido Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Muira Puama Libido 10:1 Extract 450mg capsules

Nederlands: Muira Puama, Potentiehout
Latijn: Acanthea Virilis

Acanthea is afgeleid van acanthos, Grieks voor doorn
Virilis is Latijn voor mannelijk en slaat op de libido verhogende werking

De boom Muira Puama (Ptychotepalum oladoides) komt voor in de regenwouden van Brazilië. Het gebruikte plantendeel is de wortelschors en bestaat uit het actieve bestanddeel muirapuamine (alkolaide).

Mannelijk eigenschappen
Wanneer je aan lokale vrouwen in Brazilië vraagt naar de effecten van Muira Puama op hun seksleven krijg je regelmatig het antwoord dat er niets is dat oudere mannen zo jong kan maken als Muira Puama. Mannen die dit kruid regelmatig gebruiken ontdekken een significante veranderingen in de omvang van hun penis en voelen zich daardoor superieur in bed.
Een wetenschappelijke onderneming die werd geïnitieerd door Discovery Channel heeft ontdekt dat er sprake is van een therapeutische werkzaamheid van Muira Puama in mannelijke eigenschappen.

Zij vonden dat het kruid steviger erecties kan veroorzaken die langer duren en dat er sprake is van aanzienlijk toegenomen sperma kwaliteit en kwantiteit en in een aantal gevallen toename van de grootte van de penis in zowel omtrek als lengte. Verder is er wetenschappelijk bewijs gevonden voor bepaalde chemische stoffen en geïsoleerde plantendelen met sterk afrodisiaserend effecten die zeer nuttig kunnen zijn voor mannen die hun libido willen verhogen.

In Europa is Muira Puama gebruikt als een bron voor kruiden met medische toepassingen en opgenomen in de Britse Herbal farmacopee (een bron over kruidengeneeskunde van de Britse Herbal Medicine Association). En is de stof vermeld als aanbeveling voor de behandeling van dysenterie en impotentie.

Erecties
Muira Puama is bestudeerd door Jacques Waynberg, een expert van het Instituut van Seksuologie in Parijs die heeft verklaard dat het extract het seksueel verlangen effectief vergroot en erecties langer kan doen duren.

Door de processen die zich afspelen tijdens een erectie zullen door de ondersteuning van Muira Puama de grootte, hardheid en langere duur er de oorzaak van zijn dat de gladde spieren in de penis (corpus cavernosum) zich aanpassen. Dit omdat er meer bloed naar toe wordt gepompt, met als resultaat dat na verloop van tijd de grootte van de penis zal toenemen. Want hoe harder en langer de erectie duurt des te groter de kans op een toegenomen lengte en omtrek.

Actieve stoffen in Muira Puama:
De steroïde saponinen, fytosferolen en de langketenige vetzuren dragen bij aan de in stand houding van de productie van lichaamseigen hormonen. Het alkaloïde mulrapamine helpt de gevoeligheid van de huid en geslachtsorganen te stimuleren.

Muira puama:
-  Vergroot het libido (geslachtsdrift)
-  Intensifieert lustgevoelens
-  Verhoogt de viriliteit (mannelijkheid)
-  Stimuleert het zenuwstelsel 

Samenstelling
Belangrijke  inhoudsstoffen
-  Alkaloïden  (0,5  %), waarvan  0,05 muirapuamine, een alkaloïde, gelijken op yohimbine
-  Vetten   (0,4   %):  o.a.   de   langketenige   vetzuren   arachidonzuur, lignocerinezuur,  heptacosaanzuur,beheenzuur.
-  Fytosterolen : bètasitosterol, campesterol, ergosterol,lupeol
-  Steroïde saponinen
-  Resines: Alfaresinezuur (0,6 %), bètaresinezuur (0,7 %)
-  Essentiële    oliën:   met   o.a.    alfapineen,   olfohumulene,   bètapineen, bètacoryophylleen, campheen en kamfer
-  Folbafène (0,6 %)
-  Tannines 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Muira Puama Libido 10:1 Extract 450mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048