Vitamine C Ascorbinezuur poeder - Tijdelijk niet leverbaar.

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Vitamine C Ascorbinezuur poeder.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

Vitamine C Ascorbinezuur

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Vitamine C heeft een sterke antioxiderende werking, dat wil zeggen dat het werkt als een bescherming tegen vrije radicalen, die bijvoorbeeld bij het roken, maar ook door verblijf in de zon, sport en in de vorm van giftige stoffen onze cellen kunnen beschadigen. Deze oxidatieve stress veroorzaakt veroudering van de cellen en verhindert de normale regeneratieve processen die ons lichaam gezond houden.

Leukocyten en T-cellen zijn verantwoordelijk voor het herkennen en bestrijden van virussen en bacteriën in het lichaam en bestrijden ze door de productie van geschikte antilichamen. Alleen dan kunnen we voortdurend worden blootgesteld aan virussen zonder ziek te worden.
Vitamine C ondersteunt deze leukocyten en T-cellen en hun functie. Zonder die ondersteuning zou ons immuunsysteem niet kunnen functioneren.
Belangrijk in deze Corona crisis