Vitamine C Ascorbine poeder 200 gram


Vitamine C kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze uitmuntende kwaliteit Vitamine C Ascorbinezuur 200mg poeder. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij 
Supplement Boost te kopen.

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Vitamine C heeft een sterke antioxiderende werking, dat wil zeggen dat het werkt als een bescherming tegen vrije radicalen, die bijvoorbeeld bij het roken, maar ook door verblijf in de zon, sport en in de vorm van giftige stoffen onze cellen kunnen beschadigen. Deze oxidatieve stress veroorzaakt veroudering van onze cellen en verhindert de normale regeneratieve processen die ons lichaam gezond houden.

Leukocyten en T-cellen zijn verantwoordelijk voor het herkennen en bestrijden van virussen en bacteriën in het lichaam en bestrijden ze door de productie van geschikte antilichamen. Alleen dan kunnen we voortdurend worden blootgesteld aan virussen zonder ziek te worden.
Vitamine C ondersteunt deze leukocyten en T-cellen en hun functie. Zonder die ondersteuning zou ons immuunsysteem niet kunnen functioneren.