Cimicifuga libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife 
Cimicifuga Racemosa Racemosa of Zilverkaars Libido Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Cimicifuga Racemosa Libido Extract (van het bovengrondse deel van de plant) 200mg capsules

Nederlands: Zilverkaars, Wandluizenkruid, Zwarte zilverkaars, Zwarte slangenwortel, Slangenwortel.
Engels: Black Cohosh
Latijn: Actaea gyrostochya, Actaea orthostachya, Actaea monogyna, Actaea racemasa.

Cimicifuga is afgeleid van fugare (verdrijven). Die naam is gegeven om de insecten verdrijvende werking van de plant. Racemosa verwijst naar de manier van bloeien: de bloemen zitten op korte stengels die zelf op een langere stam geplaatst zijn.
Zilverkaars verwijst naar de zilverwitte, kaars vormige, opgerichte aren. De namen met slang verwijzen naar een oude toepassing bij de behandeling van slangenbeten.

 

Herkomst
Inheems in het oosten van Noord-Amerika. Groeit op vochtige, humusrijke grond in halfschaduw, bij voorkeur in schaduwrijke vochtige loofbossen.

Zilverkaars extract heeft dezelfde eigenschappen als het vrouwelijke oestrogeen, het optimaliseert de normale bloedstroom naar de geslachtsdelen, wat  voor meer opwinding en een betere reactie op seksuele stimulatie zorgt. Een gunstig effect van de bloedstroom is dat vrouwen sneller vochtig kunnen worden.

 

Zilverkaars het afrodisiacum voor vrouwen
De voornaamste reden waarom zilverkaars wordt gezien als een krachtig afrodisiacum voor vrouwen ligt in het feit dat het chemische verbindingen bevat die de werking van oestrogenen imiteren (het belangrijkste vrouwelijke geslachtshormoon).
Onderzoeken hebben twee oestrogeen receptoren in het extract gevonden samen met de stof fukinoliczuur waarvan is gebleken dat het een op oestrogeen gelijkende werking heeft.
Een vermindering van het natuurlijke oestrogeen zoals dat kan optreden rond de overgang kan bij vrouwen leiden tot een verminderd libido, droge vagina en het onvermogen om een orgasme te krijgen. Het gebruik van het extract van de zilverkaars kan bijdragen aan het normale niveau van oestrogeen en daarmee een verminderd libido helpen voorkomen en vrouwen het plezier in seks weer helpen terug te krijgen.

Zilverkaars werd op grote schaal gebruikt in de traditionele Indiaanse geneeskunde voor behandeling van verschijnselen die te maken hadden met de menstruatie. Het supplement was onder de vroege Europese kolonisten in Amerika populair als een bijzonder middel voor vrouwelijke aandoeningen.
De tegenwoordige goede reputatie van zilverkaars is gebaseerd op het gedegen wetenschappelijk onderzoek dat er naar dit extract is verricht. Wanneer de hormonen in het lichaam van een vrouw in onbalans zijn, kan ze te maken krijgen met vervelende menstruatie verschijnselen. Door deze gynaecologische onregelmatigheden te helpen verlichten, kan Cimicifuga een bijdrage leveren aan het bevorderen van de reproductieve gezondheid, die van groot belang is voor de seksuele energie en plezier van de vrouw.

 

Samenstelling

Belangrijke  Ingrediënten
-  Tetracyclische   triterpenen ,  voorkomend   als  glycosiden  en  afgeleid  van cycloartanol: 27-deoxyactein, 26-deoxycimicifugoside , actein, acetyl shengmanol xyloside, cimicifugoside H 1, cimigenol, cimigenol 3-0-beta-D­ xyloside, cimioceroside A, 12(B-hydroxycimigenol-3-0-B-D-xylopyronoside, 12 -hydroxycimigenol-3-0-a-L-arabinopyronosideocteïne, 2'-0-acetylactein, 2'-O-acetyl-27.deoxyoctein, 15 alpha-hydroxycimicidol 3-0-beta-D-xyloside, cimirocemosides A-H.

-  Fenylpropanen: fukinolzuur
-  Flavonoiden: zeer kleine hoeveelheden van het isoflovonoïdeformononetine, methyletherofgeleide van genisteïne (wordt betwist); het flovonol kaemferol
-  Cimicifuginezuren  A,B,C,  D,E  (15  à 20 %)  : mengsel  van  harsen  en bitterstoffen, met o.a. kaneelzuur.
-  Organische zuren : (E)-isoferuleenzuur,  feruleenzuur , koffiezuur, methylcaffeaat, salicylzuur, azijnzuur, boterzuur
-  Alkaloïden : N-methylcytisine
-  Fytosterolen :glyceryl-1-polmitaat en daucosterol-6'-linoleoat
-  Ranunculine, dat wordt omgezet in anemonine
-  Etherische olie met o.o. isoferulaat, salicylaat
-  Koolhydraten : o.a. sucrose
-  Aluminium,  Calcium,  Cobalt, IJzer, Magnesium,  Mangaan,  Fosfor,  Kalium, Selenium,Silicium, Tin, Zink
-  Beta-caroteen, Vitamine C, vitamines B1, B2 en B3
-  Vezels
-  Vetzuren :o.a. oleïnezuur, palmitinezuur
-  Tannines
-  Cimifugan (20 %, een amorfe harsachtige substantie) > standaardisatie gebeurt op het gehalte 27-deoxyocteïne (40 à 70 mg/g wortel) 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Cimicifuga Racemosa Libido Extract 200mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048