Saw Palmetto extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Saw Palmetto Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Saw Palmetto Extract 350mg capsules

Nederlands: Zaagpalm, Dwergpalm, Zaagpalmetto
Engels: Saw Palmetto
Latijn: Serenoa Repens

Herkomst, vindplaats.
Inheems op de Caraïben en in de Atlantische kustgebieden van het zuidoosten van Noord-Amerika.

 

Geschiedenis, traditioneel gebruik
Zaagpalm heeft een lange geschiedenis van traditioneel gebruik bij Noord Amerikaanse Indianen, vooral bij het in stand houden van vruchtbaarheid en potentie. De Indianen en de latere kolonisten aten de bessen onder andere om de spierversterkende en geslachtsdrift onderhoudende effecten zoals een krachtige erectie en goed dus normaal werkende testikels.
Maar vooral om de gunstige eigenschappen bij het gezond houden van normale urinewegen en prostaat. Ook de toepassingen als een kalmerend middel en als ondersteuning voor normaal werkende nieren werden in de volksgeneeskunde beschreven.
Het gebruik van de Saw Palmetto extract voor het in stand houden van een goede en gezonde prostaat en een flinke urine straal werd in de vroege jaren 1900 vermeld in de US Farmacopee. Waar verschillende studies een duidelijk effect aantoonden van zaag of zegepalm extract op het in stand houden van die effecten.

 

Gezonde prostaat en volle haardos
Saw Palmetto extract bevat een zeer hoog gehalte aan biologisch actieve sterolen waaronder de zogenoemde beta sitosterolen die instaan voor ondersteuning van een normale dus goede conditie en ondersteuning van een gezonde prostaat.

 

Zegepalm of zaagpalm extract helpt het lichaam de volgende lichaamsdelen, organen en functies gezond en in een normale dus goede conditie te houden:
Blaas, prostaat, hormonen balans bij de man, geslachtsdrift bij de man, anabool effect op de spiermassa, immuunsysteem, goede fyto-oestrogene werking bij vrouwen en werking van de bijnierschors.

 

Samenstelling
Belangrijke inhoudsstoffen
- Fytosterolen : delta-7-steroïden en delta-5-steroïden vooral vrij bètasitosterol en zijn 3-0-glycoside-, 3-0- palmitaat-3-0-myristaat- en 6'-0-acyl-3-0-glucosylderivaten; ook stigmasterol en daucosterol; verder : cycloartenol, lupeol, lupenon methylcycloartenol, campestrol.
- Vette olie (palmetto-olie, min. 9 %) : triglyceriden en vrije vetzuren vnml oleïnezuur (min. 3 %), laurinezuur (min. 2 %) en myristinezuur min 1,2 %); ook isomyrislinezuur, palmitinezuur (min. 1,1%), linolzuur min 0,4 %), coprinezuur (min. 0,2 %), caprylzuur (min. 0,2 %),capronzuur min 0,2 %), polmitoleïnezuur (min. 0, 1 %), stearinezuur (min. 0,1%, linoleenzuur (min. 0,1 %)
- Langketenige, alifatische {vet)alcoholen : docosanol, tetracosanol, hexocosanol, octacosanol, triocontonol.
- Flavonoïden: de flavonolen isoquercitrine en kaempherol-3-o-b-d- glucosiden; rhoifoline
- Enzymen
- Looistoffen
- Fenolzuren: koffiezuur, chlorogeenzuur
- Alkaloïden
- Koolhydraten :onthranilzuur (een zuur polysoccharide) met als voornaamste monosacchariden galactose (38,4 %), orabinose (18,7) en yronzuur (14%), glucose.
- Etherische olie
- Harsen
- Carotenoïden 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Saw Palmetto Extract 350mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048