Guarana 600mg Extract en Vitamine C capsules

Guarana Extract kopen

Profiteer ook van de stimulerende werking van Guarana Extract en Vitamine C om inspannende activiteiten beter en makkelijker onder de knie te krijgen door ons super kwaliteit extract tegen een lage prijs met een top product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Guarana (Paullinia cupana) is een bekende klimplant die ondermeer in Venezuela en het noordelijke deel van Brazilië gevonden wordt. Guarana heeft nootachtige zaden die al sinds mensenheugenis worden gebruikt door de inheemse indianen bevolking als een natuurlijk energie supplement. Het belangrijkste ingrediënt waarvan het hoge concentraties bezit en dat in werking vrijwel gelijk is aan cafeïne is Guaranine. Guaranine wordt gebruikt als middel om zowel geestelijke als fysieke prestaties te verbeteren.
Guarana is opwekkend en maakt je wakker en alert, maar het heeft niet de heftige en agressieve uitwerking van koffie. Guarana geeft energie en de werking is sterk maar stemt vriendelijk en vreedzaam. Het ontspant, terwijl je wel degelijk actief bent en goed kunt presteren. Door de opwekkende werking is het minder geschikt om voor het slapen te gebruiken.