Guarana 600mg Extract + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Guarana 600mg Extract + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Guarana (Paullinia cupana) is een vermaarde klimplant die ondermeer in Venezuela en het noordelijke deel van Brazilië gevonden wordt. Guarana heeft nootachtige zaden die al sinds mensenheugenis worden gebruikt door de inheemse indianen bevolking als een natuurlijk energie supplement. Guarana is het belangrijkste ingrediënt waarvan het hoge concentraties bezit en dat in werking vrijwel gelijk is aan cafeïne. Guaranine wordt gebruikt als middel om zowel de mentale als fysieke prestaties te verbeteren.
Guarana is opwekkend en maakt je wakker en alert, maar het heeft niet de heftige en agressieve uitwerking van koffie. Guarana geeft energie en de werking is sterk maar stemt gemoedelijk, vriendelijk en vreedzaam. Het ontspant, terwijl je wel degelijk actief bent en goed kunt presteren. Door de opwekkende werking is het minder geschikt om kort voor het slapen te gebruiken.