L-Arginine AKG & Vit. C + Zink Libido poeder 400 gram

L-Arginine AKG poeder kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Arginine AKG en Vitamine C + Zink 750mg Libido poeder. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

L-arginine is een semi-essentieel aminozuur dat in voeding zoals vlees, gevogelte, vis, zuivel, eieren, noten, zaden aanwezig is.
Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en noodzakelijk voor de opbouw van collageen, enzymen, bloedstollingsfactoren, afweerstoffen, transportmoleculen en het spierstelsel.
Door het eten van de genoemde voeding wordt de hoeveelheid stikstofmonoxide in het lichaam in stand gehouden waardoor onder andere een voldoende bloedtoevoer naar de penis gewaarborgd blijft.
Voldoende stikstofoxide ondersteunt de gevoeligheid, ontstaan er stevige erecties, intensievere orgasmes en blijft het uithoudingsvermogen in tact. Van L-arginine is ook gerapporteerd dat die voeding de vruchtbaarheid bij mannen in stand helpt houden.

Wanneer vrouwen op zoek zijn naar meer voldoening in hun liefdesleven, meer orgasmen en een grotere clitoris stimulatie is L-arginine in de voeding iets dat u zeker moet proberen.