Bamboe extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Bamboe Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Bamboe Extract 400mg capsules

Bamboe boordevol kiezelzuur. 

Het extract van de bamboe plant die behoort tot de Poaceae familie wordt gewonnen uit de bladeren en takken en bevat naast kiezelzuur vele andere mineralen en spoorelementen. Mineralen zijn net als vitamines stoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in ons lichaam en ons voedsel en onmisbaar zijn voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling van het lichaam.

 

Kiezelzuur of silica of zand (E551)
Zou je bewust silicium of zand willen eten? Het is niet schadelijk en we hebben het allemaal in de zandbak weleens binnengekregen in de vorm van een deel van de zandtaart die we bakten toen we nog klein waren. Het heeft ongewijzigd zonder problemen ons lichaam weer verlaten. Het zand gleed er zo door, maar zand in de voeding?
Feitelijk is zand een toegestaan en goedgekeurd additief in het voedsel. Want schoon normaal zand is niets anders dan silica of kiezelzuur. Alleen wordt het zo fijn gemalen dat je het niet ziet en er dus niets van merkt. E551 zand kraakt niet tussen je tanden.
Zand is bijvoorbeeld toegevoegd aan levensmiddelen die anders gemakkelijk samenklonteren. En kan worden opgenomen als een stroom middel in poedersuiker, zout, bouillon poeder, kruidenmengsels en instant thee.
 

Kiezelzuur
Kiezelzuur is na zuurstof het tweede meest voorkomende element op onze planeet. Kiezelzuur of zand of silicium vormt een verbinding met zuurstof waaruit siliciumdioxide ontstaat. Siliciumdioxide is een belangrijke bouwsteen van ons collageen en speelt op die manier een grote rol in onze gezondheid. Het draagt bij aan het in goede conditie houden van tanden, huid, nagels, haren, beenderen, gewrichten en de bloedvaten. Met name in de Chinese medische wetenschap wordt kiezelzuur aanbevolen omdat het belangrijk zou zijn voor een normaal dus goed gezichtsvermogen en het zou een gezonde geest in stand houden.

 

Huid
Het spoorelement kiezelzuur komt dus van nature overal voor in het menselijk lichaam. Als onderdeel van collageen zorgt het ervoor dat de huid normaal dat wil zeggen stevig en elastisch blijft en speelt daardoor een positieve rol bij ouderdomsverschijnselen. Verder levert het een bijdrage aan het in stand houden van een normaal cholesterol- gehalte en houdt het normale dat wil zeggen stevige en elastische bloedvaten in stand.

  

Belangrijke inhoudsstoffen:
Siliciumdioxide (Kiezelzuur): tot 97%
IJzer, Calcium
Choline, Betaïne

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Bamboe Extract 400mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048