Vitamine C Ascorbinezuur capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Vitamine C capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Vitamine C Ascorbinezuur 600mg capsules

Vitamine C ondersteunt  samen met andere vitaminen en mineralen de vorming van ons beendergestel. Het bevordert de opname van ijzer uit de voeding en vermindert de behoefte aan B-vitaminen en vitamine A en E. Ook de omzetting van foliumzuur in zijn actieve vorm hangt af van vitamine C. 
   

Standaard Vitamine C

Het advies om vitamine C of ascorbinezuur te gebruiken is gebaseerd op een belangrijk feit:
Lang geleden verloren onze voorouders het vermogen om in de lever suiker om te zetten in vitamine C.
Dit heeft als consequentie gehad dat de mens zelf geen vitamine C meer kan aanmaken. De meeste diersoorten bezitten dit vermogen wel. Met behulp van bepaalde enzymen produceren ze dagelijks, omgerekend naar menselijk lichaamsgewicht, 1 tot 20 gram van deze voor het organisme onmisbare nutriënt.

Anti-oxidant

Vitamine C of ascorbinezuur speelt een essentiële rol in ons lichaam en is onderdeel van honderden biochemische processen. In het algemeen kan men zeggen dat vitamine C een belangrijk antioxidant is en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Vitamine C of ascorbinezuur is daarom veel meer dan een vitamine die de weerstand ondersteunt.

Weerstand
Vitamine C beïnvloedt onder andere de vorming van anti-lichamen, die van belang zijn voor het in stand houden van een gezond immuunsysteem (weerstand).  Maar de stof is niet alleen belangrijk voor het immuunsysteem, maar ook voor het gezond houden van bind-, been-, en kraakbeenweefsel alsmede de bloedvaten en tanden. 


Stress door spanning
Als ons lichaam blootstaat aan stress raken onze voorraden vitamine C of ascorbinezuur snel uitgeput. We produceren onder stress grote hoeveelheden adrenaline en noradrenaline en voor de aanmaak van één molecuul adrenaline is ook één molecuul vitamine C nodig. Stress door spanning maakt dus onmiddellijk aanspraak op onze voorraad vitamine C. 

Opname van ijzer
De zuurgraad van Vitamine C of ascorbinezuur zorgt ervoor dat ijzer uit de voeding geabsorbeerd wordt en daarmee beter opgenomen kan worden. Dit is vooral belangrijk voor vrouwen, die meer ijzer nodig hebben om verliezen tijdens de menstruatie te compenseren.

Collageen, uitdroging en rimpelvorming
Vitamine C of ascorbinezuur draagt bij aan de vorming en is een belangrijke beschermer van collageen. Deze stof is van belang voor de opbouw en structuur van weefsels in bloedvaten, spierpezen, kraakbeen, tandvlees, botten en de huid.

Bij voldoende Vitamine C kan bindweefsel goed in stand worden gehouden en kunnen beschadigingen door vrije radicalen worden voorkomen. Onze huid heeft in de zomer meer vitamine C nodig dan in andere jaargetijden, want vrije radicalen beschadigen door zonnestralen het collageen in de huid en zorgen daardoor voor uitdroging en rimpelvorming. 

Rokers
Rokers hebben meer Vitamine C of Acorbinezuur nodig dan niet-rokers. Waarschijnlijk wordt er bij hen meer Vitamine verbruikt om schadelijke vrije radicalen uit te schakelen, die tijdens het roken in het lichaam
komen.

Zenuwstelsel
Vitamine C of Ascorbinezuur is onder andere van belang voor een goede functie van de neurotransmitter receptoren. Dit zijn de deeltjes in het zenuwstelsel die de signalen van de zenuwcellen ontvangen. 

Psychologische functies
Vitamine C is van belang voor de normale psychologische functies (zoals het denkvermogen, geheugen en concentratievermogen). 

Energie
Vitamine C of ascorbinezuur is nodig voor de energiehuishouding. Dat komt omdat Vitamine C betrokken is bij de vorming van Carnitine. Dit aminozuur is nodig voor de productie van energie in de lichaamscellen. 

Belangrijk in de Corona crisis 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket

Etiket Vitamine C Ascorbinezuur 600mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048