Sarsaparilla 500mg Libido Extract capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Sarsaparilla 500mg Libido Extract capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Afgeleid van de Griekse godin van de seksuele liefde en de schoonheid met de naam Aphrodite verwijst het woord afrodisiacum naar een breed scala van stoffen om seksueel verlangen te stimuleren.
Hoewel sommige van die stoffen het menselijke libido rechtstreeks via de geslachtsorganen stimuleren, werken anderen door het verminderen van blokkades, door het leveren van essentiële voedingsstoffen of via psychologische suggesties.
Van alle kruiden die bekend staan als afrodisiaca is Sarsaparilla één van de oudste en meest bekende natuurlijke seks boosters.
Sarsaparilla ondersteunt de normale productie van seks hormonen en geeft een normale krachtige erectie.
De positieve werking is onder andere gebaseerd op de stof diosgenin dat een voorloper is van menselijke geslachtshormonen zoals oestrogeen en progesteron.