Ashwagandha extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Ashwagandha Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


NutraLife Ashwagandha Extract 250mg capsules

Nederlands: Ashwagandha, Winterkers, Withania, Indische Ginseng
Latijn: Withania somnifera
Ashwagandha is Indisch en betekent "reuk en kracht van een paard". De naam verwijst naar de versterkende en afrodisiërende eigenschappen. Somnifera slaat op de zenuw ondersteunende werking.

 

De all-rounder in de Ayurvedic geneeskunde
Ashwagandha extract geniet grote erkenning in de Ayurvedische geneeskunde omdat het verkwikkende en verjongende werking heeft op lichaam en geest. Ashwagandha is één van de belangrijkste kruiden en adaptogenen in de Ayurvedische geneeskunde en één van 's werelds meest gebruikte Indiase geneeskrachtige planten.

 

Ashwaghandha extract beschikt over belangrijke eigenschappen, functies en positieve invloeden en kan het lichaam helpen door:
-  het geheugen en cognitieve vermogen en andere geestelijke activiteiten in stand te houden.
-  vrije radicalen te neutraliseren en verschijnselen van veroudering te voorkomen.
-  het duurvermogen van de spieren te onderhouden en het uithoudingsvermogen te vergroten.
-  het immuunsysteem te simuleren.
-  een gezonde bloeddruk in stand te houden.
-  normale functie van het hart in stand te houden.
 

Adaptogeen
Het was de Russische geleerde Dr. Nicolai Lozerev die de term "adoptogeen " in gebruik nam om de aansterkende eigenschappen van planten zoals Rhodiola Rosea, Ashwaganda, Ginseng en Eleutherococcus (Siberische Ginseng) te omschrijven als "het verhogen van de weerstand tegen chemische, fysische en biologische stressoren zonder de normale biologische parameters te verstoren".

De belangrijkste voordelen van adaptogenen zijn de toegenomen beschikbaarheid van energie en het ondersteunen van het uithoudingsvermogen. Het helpen verminderen van het gevoel van stress door spanning, optimaliseren van de mentale focus en een diepere meer ontspannen dus normale nachtrust.

 

Laag testosteron bij mannen
Ashwagandha is voor mannen met een gevorderde leeftijd een uitzonderlijk populair voedingssupplement. Door het vermogen van Ashwagandha om het stresslevel in het lichaam te verlagen en daarmee verhoogde cortisol niveaus helpt te voorkomen ontstaat er in het lichaam een situatie waarbij het lichaamseigen testosteron beter op niveau blijft en zelfs kan verhogen.

Meerdere studies hebben vastgesteld dat de effecten van Ashwagandha mogelijk kunnen werken als een therapeutisch middel met alle daarbij behorende voordelen voor mannen met een testosteronspiegel die lager is dan wat het zou kunnen zijn.

Ashwagandha ondersteunt het lichaam bij het verminderen van stress door spanning
Stress veroorzaakt door spanning is een reactie van het lichaam op emotionele of fysieke bedreigingen, die kunnen leiden tot een gebrek aan evenwicht.
Ongeacht de reden reageert het lichaam op een vergelijkbare manier en dit leidt tot een aantal fysiologische veranderingen die het lichaam voorbereiden om zich te confronteren met de oorzaak van de stress of ervan te vluchten en terug te keren naar een staat van evenwicht.
Ashwagandha heeft de unieke mogelijkheid om bij te dragen aan de verlichting van die stress symptomen waardoor het lichaam zijn natuurlijke evenwicht herstelt.

 

Ashwagandha verhoogt de energie
Ashwagandha biedt veilige, effectieve en natuurlijke energie die de fysieke, emotionele en mentale kracht levert om goed om te gaan met dagelijkse spanningen. Met zijn adaptogene eigenschappen is Ashwagandha ideaal voor de verhoging van de energie omdat het voorziet in een langdurige en duurzame kracht en op hetzelfde moment de negatieve effecten van stress op het lichaam helpt verminderen.

 
Belangrijke inhoudsstoffen
Steroïde componenten :
-  Lactonen (withanoliden): withaferine A en de sitoindosiden IX en X (withanoliden met een glucose op koolstof 27 of 27-glycowithanolides}
-  Acylsterylglucosiden: de sitoindosiden VII en VIII
-  Withanoliden D en E
-  Withasomniferolen A - C

Alkaloïden:
-  van het tropaantype: tropine , pseudotropine
-  andere: isopelletierine, anaferine, anahygrine, cuscohygrine, ashwagandhine, ashwagandhinine, withasomnine, withanine, pseudowithanine, somniferine, somniferianne, nicotine
-  Mineralen: rijk aan ijzer 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Ashwagandha Extract 250mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048