Cordyceps CS 4 750mg Extract & Vitmine C capsules

Cordyceps Kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Cordyceps Sinensis CS-4 extract capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een perfecte product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij 
Supplement Boost te kopen.

 

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

1500 jaar geleden viel het de herders die hun kudden lieten grazen op de hoogvlakten in Tibet de bijzondere werking van Cordyceps Sinensis op. Dat kwam omdat ze zagen dat dieren die op de weiden graasden waar de Cordyceps paddenstoelen voorkwamen gezonder waren en er beter uitzagen dan dieren die elders graasden.
Dat werd snel ook bij anderen bekend en artsen begonnen de Cordyceps Sinensis te gebruiken om toe te dienen aan mensen die eerder niet door hen konden worden geholpen.
Het gebruik van Cordyceps Sinensis is lang een privilege van de leden van het Chinese keizerlijke hof geweest omdat de zeldzame vindplaatsen en de daardoor hoge prijs het gebruik voor gewone mensen onmogelijk maakte.
Dat is nu gelukkig anders. Het mycelium van de Cordyceps Sinensis kan tegenwoordig uitstekend op een plantaardig medium zoals rijst worden geteeld want wetenschappers hebben ontdekt dat de schimmeldraden van deze geselecteerde Cordiceps Sinensis variant dezelfde ingrediënten bevat en dezelfde farmacologische en medicinale eigenschappen heeft als de originele wilde vorm van Cordyceps.