Cordyceps CS-4 750mg Extract + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Cordyceps CS-4 750mg Extract + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

De bijzondere werking van Cordyceps Sinensis viel de herders die hun kudden 1500 jaar geleden lieten grazen op de hoogvlakten van Tibet al op. Ze zagen dat de dieren die op de weiden graasden waar de Cordyceps paddenstoelen voorkwamen gezonder waren en er beter uitzagen dan de dieren die elders graasden.
Dat werd al snel ook bij anderen bekend en artsen begonnen de Cordyceps Sinensis te gebruiken en toe te dienen aan mensen die eerder niet door hen konden worden geholpen.
Het gebruik van Cordyceps Sinensis is lang een privilege van de leden van het Chinese keizerlijke hof geweest omdat de zeldzame vindplaatsen en de daardoor hoge prijs het gebruik voor gewone mensen onmogelijk maakte.
Dat is nu gelukkig anders. Het mycelium van de Cordyceps Sinensis kan tegenwoordig uitstekend op een plantaardig medium zoals rijst worden geteeld omdat wetenschappers hebben ontdekt dat de schimmeldraden van deze geselecteerde op rijst geteelde Cordiceps Sinensis CS-4 variant dezelfde ingrediënten bevat en dezelfde farmacologische en medicinale eigenschappen heeft als de originele wilde vorm van Cordyceps.