Acetyl-L-Carnitine libido capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife 
Acetyl-L-Carnitine Libido capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten. 


NutraLife Acetyl-L-Carnitine 700mg + Vitamine C en Zink voor de actieve man en vrouw

Acetyl-L-Carnitine & Vitamine C en Zink voor de actieve man en vrouw

Carnitine is een lichaamseigen stof die wordt geproduceerd uit de aminozuren lysine en methionine en ook in vleesproducten voorkomt.

Het speelt een essentiële rol in het proces waarbij voeding in energie wordt omgezet. Zo zorgt  het lichaamseigen Carnitine er onder meer voor dat vetten in de mitochondria (energie ovens) van de cellen terecht komt. Het ondersteunt verder de normale productie van testosteron waardoor de normale spier- en botmassa, libido en stemming bij zowel mannen als vrouwen kan worden onderhouden.
Bij het ouder worden daalt het niveau en de effectiviteit van het lichaamseigen Carnitine.

Energie booster

Acetyl-L-Carnitine geldt als een energie booster in kringen van sporters en seksueel actieve mannen en vrouwen die hun uithoudingsvermogen willen behouden.

Dat het een gunstig effect heeft op normale seksuele functies en prestaties bewijzen studies die laten zien dat Acetyl-L-Carnitine een vergelijkbaar effect heeft als Viagra en dat het een krachtige libido booster is.

 

Vegetariërs
Carnitine komt voornamelijk voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel.  Acetyl-L-Carnitine wordt goed opgenomen en voornamelijk gebruikt door sporters en met name  door body builders. Maar het is zeker ook belangrijk voor vegetariërs, omdat die vrijwel geen dierlijke producten eten en daardoor bepaalde stoffen in hun voeding zouden kunnen missen. 
 

Vitamine C
Vitamine C of ascorbinezuur is de meest bekende vitamine en onder meer belangrijk omdat het een bijdrage levert aan:
-  de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, vermindering van vermoeidheid en moeheid, regeneratie van de actieve vorm van vitamine E en verhoogt de ijzeropname.
-  de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning
-  de normale collageenvorming voor de normale werking van bijvoorbeeld de bloedvaten, tandvlees, botten, huid, tanden, energie leverend metabolisme, zenuwstelsel, psychologische functie en het immuunsysteem.

 

Zink

Zink draagt bij tot de normale vruchtbaarheid en voortplanting 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Acetyl-L-Carnitine & Vitamine C en Zink voor de actieve man en vrouw

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048