Siberische Ginseng Sport Extract 250mg capsules

Siberische Ginseng Extract capsules kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze perfecte kwaliteit Siberische Ginseng sport Extract 250mg capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Ginseng wordt al eeuwen gewaardeerd om het vermogen om het lichaam te herstellen van vermoeienissen.
Zoals Pierre Jartoux, een 18de-eeuwse Franse priester schreef na kennis making tijdens een reis naar China "Het is een uitstekend middel tegen vermoeidheid en overmatige lichamelijke of geestelijke uitputting."
Siberische ginseng dankt zijn bekendheid als een sport supplement aan een Russische arts die in de jaren 1950 heeft onderzocht wat planten zouden kunnen doen aan het verbeteren van menselijke prestaties.
Hij ontdekte bij duizenden arbeiders die hij Eleuthero-Siberische ginseng had gegeven dat het ook bij hen hielp om vermoeidheid tegen te gaan en bij sporters dat het hielp prestaties te verbeteren, vermoeidheid te verminderen, het uithouding- en duurvermogen te ondersteunen en bij te dragen aan vitaliteit en herstelvermogen.