Siberische Ginseng Sport Extract 250mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Siberische Ginseng Sport Extract 250mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Siberische Ginseng wordt al eeuwen gebruikt omdat de stof het vermogen van het lichaam om te herstellen van inspanningen en vermoeienissen ondersteunt.
Zoals Pierre Jartoux, een 18de-reeuwse Franse priester schreef na zijn kennismaking met Ginseng tijdens een reis naar China "Het is een uitstekend middel tegen vermoeidheid en overmatige lichamelijke of geestelijke uitputting."
Siberische ginseng dankt zijn bekendheid als een sport supplement aan een Russische arts die in de jaren 50 van de vorige eeuw heeft onderzocht wat planten zouden kunnen doen aan het verbeteren van menselijke prestaties.
Hij ontdekte bij duizenden arbeiders die hij Eleuthero-Siberische ginseng had gegeven dat het bij hen hielp om vermoeidheid tegen te gaan en dat het ook bij sporters hielp hun prestaties te verbeteren, vermoeidheid te verminderen, het uithouding- en duurvermogen te ondersteunen en bij te dragen aan vitaliteit en herstelvermogen.